Donald Trump is duidelijk geen fan van 'Borat'

Donald Trump is duidelijk geen fan van 'Borat'

De president haalt uit naar Sacha Baron Cohen, maar hij laat ook weet van zich horen.

Ondanks het feit dat Borat Subsequent Moviefilm minder goed is onthaald dan het origineel, hebben toch heel wat mensen het erover. Voornamelijk de scène met Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van president Trump en de voormalige burgemeester van New York, valt op.

Tijdens een scène wordt Giuliani geïnterviewd door de Bulgaarse actrice Maria Bakalova, die zich voordoet als een 15-jarige rechtse journaliste. Zij gedraagt zich flirterig en houdt zich niet aan de afgesproken afstand.

Na het interview gaan de twee naar een (met verborgen camera's uitgeruste) hotelkamer om nog wat te drinken. Daar gaat Giuliani op bed liggen en steekt hij zijn hand in zijn broek. Zijn officiële reactie luidt dat hij zijn shirt netjes terug wilde steken nadat de microfoon verwijderd werd. Nu laat ook niemand minder dan Donald Trump zich over de film uit.

Niet grappig
Zo zegt de president van de Verenigde Staten dat hij zelf ook bijna ten prooi viel aan een van Sacha Baron Cohen's typetjes: ''Jaren geleden heeft Sacha Baron Cohen al eens geprobeerd om mij voor de gek te houden, maar ik was de enige die hem niet de kans gaf. Ik had hem namelijk gelijk door. Hij is fake en ik vind hem ook niet grappig. Wat mij betreft, is hij een griezel''.

Mogelijk heeft Trump het over een interview in Da Ali G Show uit 2013. Daarin stelde Ali G (Sacha Baron Cohen) hem voor om een handschoen uit te vinden waarmee je kan voorkomen dat er ijs op je hand druipt.

Cohen bedankt Trump echter nu voor de gratis Borat-reclame op Twitter en haalt zelfs met de onderstaande tweet naar de president uit.



NieuwsFilm

meest populair