Compleet nieuwe foto van Jared Leto als Joker in 'Suicide Squad'

Compleet nieuwe foto van Jared Leto als Joker in 'Suicide Squad'

Wat vindt jij: was de Joker van Jared Leto goed, of wil je deze nooit meer zien?

Op 25 april 2015 kregen we een eerste foto te zien van Jared Leto (Dallas Buyers Club, The Thin Red Line) als de Joker die hij zou gaan spelen in de DC-film Suicide Squad. Ondanks dat deze film uit 2016 een financieel succes bleek, waren veel mensen niet te spreken over de invulling van de bekende Batman-schurk.

Nu heeft regisseur David Ayer een nieuwe foto van Leto als het personage onthuld. Uiteraard kreeg Leto de moeilijke taak om Heath Ledger (The Dark Knight) te evenaren. Iets dat Joaquin Phoenix (Joker) volgens velen wel lukte.

Bekijk de afbeelding
Leto's Joker nog niet uitgespeeld
Ondanks dat de kans klein lijkt dat we Leto's Joker in echt nieuwe films nog een keer te zien krijgen, is zijn rol binnen het DC Extended Universe nog niet uitgespeeld. Recent werd duidelijk dat Leto terugkeert voor extra opnames voor Zack Snyder's Justice League die ergens in 2021 te zien moet zijn op HBO Max.

Wat zeg jij? Zou jij de Joker-versie van Leto nog een keer willen zien. In bijvoorbeeld een director's cut van Suicide Squad of andere een compleet nieuwe film in het DC Extended Universe.

NieuwsFilm

meest populair