Algemeen

Compleet nieuwe foto van Jared Leto als Joker in 'Suicide Squad'

Wat vindt jij: was de Joker van Jared Leto goed, of wil je deze nooit meer zien?

door Bram de Groot om 08:52 in Algemeen
Op 25 april 2015 kregen we een eerste foto te zien van Jared Leto (Dallas Buyers Club, The Thin Red Line) als de Joker die hij zou gaan spelen in de DC-film Suicide Squad. Ondanks dat deze film uit 2016 een financieel succes bleek, waren veel mensen niet te spreken over de invulling van de bekende Batman-schurk.

Nu heeft regisseur David Ayer een nieuwe foto van Leto als het personage onthuld. Uiteraard kreeg Leto de moeilijke taak om Heath Ledger (The Dark Knight) te evenaren. Iets dat Joaquin Phoenix (Joker) volgens velen wel lukte.


Leto's Joker nog niet uitgespeeld
Ondanks dat de kans klein lijkt dat we Leto's Joker in echt nieuwe films nog een keer te zien krijgen, is zijn rol binnen het DC Extended Universe nog niet uitgespeeld. Recent werd duidelijk dat Leto terugkeert voor extra opnames voor Zack Snyder's Justice League die ergens in 2021 te zien moet zijn op HBO Max.

Wat zeg jij? Zou jij de Joker-versie van Leto nog een keer willen zien. In bijvoorbeeld een director's cut van Suicide Squad of andere een compleet nieuwe film in het DC Extended Universe.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Als ze in het DCEU het personage willen gebruiken dan moet het gewoon Leto zijn. Vond het in Birds of Prey ook een aanfluiting dat ze in die geanimeerde scenes een compleet andere joker hebben gebruikt. Dat sloeg echt helemaal nergens op.

Pascal08

Avatar

Bad casting, Leto is geen slechte acteur maar wel een slechte Joker.
Ik zou hem eerder zien en casten als een Riddler of een Crow type uit de Nolan reeks.

GreenHornet

Avatar

Ik wil hem nog een kans geven als hij een make over krijgt

Master Of Films

Avatar

Zack Snyder's Justice League gaat er niet beter op worden.

Brecht Mockers

Avatar

Jared Leto's joker is veel beter dan die van Joaquin Phoenix en de film joker trok op niets allemaal door Joaquin Phoenix Jared Leto's joker is veel beter en het is goed dat hij terug keert de beste joker is het gewoon

Frankenculaman

Avatar

Not my cup of tea, die Leto.
Ik zou graag eens een echte joker zien zoals in de comics. Lang, mager en kompleet van de pot gerukt.

Goku32

Avatar

Nee ik zie liever, de laaste Joker terug, dan leto als de joker, want dat sloeg echt helemaal nergens op dat.

Goku32

Avatar

Brecht Mockers, ik weet niet wat jij gesnoven hebt, ik weet het is je eigen mening. Maar Leto is echt niet de beste Joker, hij komt niet eens in de buurt van de beste Joker.

NieuwsFilm

meest populair