Geruchten: Marvel hoopt op 'World War Hulk', Hugh Jackman en meer!

Marvel-geruchten worden wel een beetje bizar, niet waar?

De geruchten rond de toekomst van het Marvel Cinematic Universe en het DC Extended Universe lijken beetje bij beetje wel steeds vreemder te worden. Bijna iedere week komen betrouwbare en minder betrouwbare sites met geruchten over films die in ontwikkeling zijn en personages die terug zouden keren.

Nu komt insider Daniel Richtman, die soms ook een echte scoop heeft, met het bericht dat Marvel Studios de film World War Hulk wil gaan maken, gebaseerd op de gelijknamige strip van Marvel Comics. Klinkt leuk, maar er is verder geen bewijs. Het zou in ieder geval een opvallende ontwikkeling zijn.

Meer dubieuze geruchten
En om de geruchtenmolen van Daniel Richtman verder open te trekken. Volgens hem zou Brie Larson eisen dat er meer vrouwen in het Marvel Cinematic Universe opduiken, zou Hugh Jackman een rol krijgen in Doctor Strange In The Multiverse of Madness en is Keanu Reeves mogelijk in beeld is om Deathstroke te spelen in het DC Extended Universe.

Een ander gerucht van Grace Randolph is dat Ryan Reynolds zich klaar zou maken om opnames te verrichten voor een aandeel als Green Lantern in Zack Snyder's Justice League. Welk gerucht hoop jij dat klopt, of juist niet kopt?



NieuwsFilm

meest populair