Algemeen

Geruchten: Marvel hoopt op 'World War Hulk', Hugh Jackman en meer!

Marvel-geruchten worden wel een beetje bizar, niet waar?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De geruchten rond de toekomst van het Marvel Cinematic Universe en het DC Extended Universe lijken beetje bij beetje wel steeds vreemder te worden. Bijna iedere week komen betrouwbare en minder betrouwbare sites met geruchten over films die in ontwikkeling zijn en personages die terug zouden keren.

Nu komt insider Daniel Richtman, die soms ook een echte scoop heeft, met het bericht dat Marvel Studios de film World War Hulk wil gaan maken, gebaseerd op de gelijknamige strip van Marvel Comics. Klinkt leuk, maar er is verder geen bewijs. Het zou in ieder geval een opvallende ontwikkeling zijn.

Meer dubieuze geruchten
En om de geruchtenmolen van Daniel Richtman verder open te trekken. Volgens hem zou Brie Larson eisen dat er meer vrouwen in het Marvel Cinematic Universe opduiken, zou Hugh Jackman een rol krijgen in Doctor Strange In The Multiverse of Madness en is Keanu Reeves mogelijk in beeld is om Deathstroke te spelen in het DC Extended Universe.

Een ander gerucht van Grace Randolph is dat Ryan Reynolds zich klaar zou maken om opnames te verrichten voor een aandeel als Green Lantern in Zack Snyder's Justice League. Welk gerucht hoop jij dat klopt, of juist niet kopt?



7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

WW Hulk zou geweldig zijn, maar dan wel trouw aan de comics en niet zo'n misbaksel als Civil War en Age of Ultron.

Arnold_FF7

Avatar

Geen van de geruchten behalve die van brie Larson. Maar haar gerucht gaat nu al bijna 2 jaar rond

Master Of Films

Avatar

Sh!t, ik had gehoopt op nieuwe Brie Larson geruchten. Smiley face
Je hebt ook niks aan die Daniel Richtman. Elke kleuter op het schoolplein kan zo iets verzinnen.

Sietzet

Avatar

Ugh, zoveelste wegotthiscovered misbaksel gerucht.
Nee, we Hulk kom niet, recht van Hulk liggen bij Universal dus helaas.
Hugh jackman is echt gestopt, laat het gaan, het is voorbij

Sunspot

Avatar

Maak Hulk eerst maar weer is echt Hulk.

Marvel heeft hem echt verpest, begon echt zo vet in 2012, vond Hulk 1 van de vetste toen, maar dat veranderde snel dus pffff.

Hoverlicious

Avatar

Vet verhaal! Maaar....

World war hulk: om de wereld te beschermen van de uitspattingen van de hulk besluit de illuminatie hem te verbannen naar een planeet waar hij niemand kwaad kan doen.... dit gebeurde een soort van aan het einde van age of ultron, al was het niet in beeld.

Vervolgens veranderd door omstandigheden de quinjet van baan en komt hij terecht op Sakar, waar hij gevongen genomen wordt en gedwongen wordt te vechten als gladiator.... dit is al gedaan in Thor 3.

In de comics wordt hij daar gelukkig, krijgt een vrouw en kinderen, totdat Meek de quinjet opblaast waardoor zijn kinderen en vrouw om het leven komen. Hij gaat vervolgens terug naar aarde om daat de Illuminatie te vernietigen.... ok dat is niet gedaan... al is hij wel weer terug op aarde en leeft Meek op aarde samen met Korg in het nieuwe asgard.

Met andere woorden: als ze dit verhaal in de MCU willen doen, wordt of heel veel herhaald, of heel veel aangepast.

Jamal M

Avatar

‘Brie Larson eist dat er meer vrouwen in het Marvel Cinematic Universe opduiken’! Yep, als zij bereidt is het giga budget op te hoesten en het risico neemt dat de film kan ploffen, dan zeg ik doen.

NieuwsFilm

meest populair