Video

Nieuwe tv-trailer 'Zack Snyder's Justice League': Justice League vs Darkseid!

De trailer ziet er weer gaaf uit.

door Jim Pedd om 07:53 in Video
Er is een korte nieuwe teaser vrijgegeven voor Zack Snyder's Justice League. Die verscheen op het sociale medium TikTok en laat een paar nieuwe beelden zien. Maar het is, passend bij het netwerk, heel kort, krachtig en heeft nieuwe muziek.

"Het maakt mij niet uit hoeveel demonen hij in hoeveel hellen bevochten heeft, hij heeft nog nooit met ons gestreden. Niet ons verenigd", horen we Ben Afflecks Bruce Wayne zeggen. Dat terwijl we de zes helden gezamenlijk zien en natuurlijk ook een nieuwe flits van superschurk Darkseid krijgen.Zack Snyder's Justice League zat er al jaren aan te komen. Fans bleven maar campagne voeren voor de film. En nu komt die er dus eindelijk. De film staat gepland voor 2021 en zal in de Verenigde Staten op streamingdienst HBO Max uitkomen. Waar de film in Nederland op uit zal komen is nog niet helemaal duidelijk; mogelijk zal dat via de gebruikelijke VOD-kanalen zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Movie-goer

Avatar

Deze film is een beetje als bruine verf. Als je een beetje gaat kunst schilderen en je mengt verf dan kan het voorkomen dat je een bruine kleur krijgt na mengen. Er valt dan niets anders meer te maken van de verf . Dat gevoel krijg ik bij deze film. Je kan snijden en editen wat je wil maar het blijft... bruine verf.

Sunspot

Avatar

Mis dat pak van Darkseid, moet films nog zien, maar had liever met pak van comics gezien, nu lijkt het 1 of ander beest

Master Of Films

Avatar

Movie-goer "bruine verf"
Ah de kleur van de racekak.

Dawgruule

Avatar

Ik heb er opeens een heel ander gevoel bij... ik was eerst enthousiast, nu, na deze eerste beelden, heb ik dat helemaal niet meer...

KeesjeNL

Avatar

@Sunspot

Dan krijg je een soort superschurk ala Apocalypse. Dus iemand in een Ivan Ooze-pakje..

Sunspot

Avatar

^
Dat was omdat ze het verkeerd hadden aangepakt, Apocalypse.

Hoef tniet supergroot te zijn, CGI allemaal, maar gewoon dat je duidelijk karakter terugziet, daar is geen pak voor nodig per se, maar wel duidelijke uiterlijkheden, stem, dat soort dingen.

Pak was gewoon te rond of zo bij Apocalyps, gezicht niet goed, hoewel je wel iets terugzag van comics, maar af en toe.

En veel te kort die gast, alleen dat al, lengte van Oscar Isaacs was gewoon niet goed, daar begon het al...

NieuwsFilm

meest populair