Algemeen

Iedereen mag dood in 'The Suicide Squad' en nieuwe foto's!

De DC-film die in de zomer van 2021 moet verschijnen.

door Bram de Groot om 10:17 in Algemeen
Vergeet Suicide Squad uit 2016 en start met het uitkijken naar The Suicide Squad van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Deze DC-film moet wel gaaf worden!

Hieronder zie je twee nieuwe foto's uit Empire Magazine waarvan je dit weekend al twee gave covers met alle Task Force X-personages zag. Ook lees je quotes over de personages en hoe de film zich verhoudt ten opzichte van de film uit 2016.

Spreekt film uit 2016 niet tegen
Zo blijkt de film weinig te maken hebben David Ayers film. "Eh, deze staat op zichzelf en spreekt de eerste film niet tegen, denk ik niet. Misschien op een paar kleine dingen... Ik weet het niet," aldus Gunn.

"Ik weet dat Suicide Squad niet werd zoals David wilde," vervolgde Gunn. "Maar hij deed echt iets geweldigs, en dat is dat hij fantastische acteurs uitkoos om mee samen te werken, en hij behandelde deze acteurs op een onbevreesde manier zodat ze hun personages goed konden neerzetten. Dat valt David te prijzen, en dat is zeker aan deze film toegevoegd."


Suicide Squad zijn geen Guardians of the Galaxy
Gunn legde ook uit dat de Task Force X zeker geen Guardians zijn. De laatste groep zijn allemaal goede personages, iets dat niet over de DC-figuren gezegd kan worden:

"In The Suicide Squad zijn sommige personages uiteindelijk goed, andere verschrikkelijk. Ze vechten niet alleen en zeggen niet alleen dat ze elkaar gaan vermoorden, maar ze vechten en doden elkaar ook echt. Je weet echt niet wie er zal overleven en wie er zal sterven. Ik heb van DC de volledige vrijheid gekregen om iedereen - en ik bedoel iedereen - te vermoorden."6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Iedereen behalve Harley Quinn, durf ik te wedden.

ThysRomani

Avatar

En King Shark blijft ook, uiteraard in verband met de bedreigde diersoorten. WWF schijnt hier op toe te zien.

Mav Damian

Avatar

Ben eigenlijk toch wel stiekem nieuwsgierig wat James Gun hier van gemaakt heeft.

Master Of Films

Avatar

Zolang Polka-Dot Man niet het loodje legt. Ik had het al zwaar genoeg met die "onbewuste zelfmoord" van Slipknot. Een echte superheld, dat in staat alles te beklimmen.

STYD

Avatar

Hoop dat er gauw een trailer komt

baron nostalgia

Avatar

Voor mij een groot uitkijkpunt voor 2021

NieuwsFilm

meest populair