Algemeen

Bizarre gevechten en alternatieve versies in 'LEGO Star Wars Holiday Special'

Het belooft een Star Wars feest te worden...

door Niels van Arkel om 11:55 in Algemeen
Disney+ verraste half augustus met de aankondiging van een nieuwe Star Wars Holiday Special. De special zou een viering van de Skywalker Saga moeten worden. En een flinke viering...

Volgens nieuwe details van Entertainment Weekly wordt het een waar Star Wars orgasme aan bestaande karakters, altenatieve karakters en gevechten. En dat alles uiteraard in LEGO.

Obi Wan Kenobi
Zo zullen we drie versies van de jedi Obi Wan Kenobi te zien krijgen: een jongere versie (à la Ewan McGregor), een oudere versie (à la wijlen Alec Guinness) en een derde versie, waarvan de details onbekend zijn.

Han Solo
Ook zien we twee versies van Han Solo, naar alle waarschijnlijkheid de twee versies van Harrison Ford. Uiteraard zou de jongere versie ook gebaseerd kunnen zijn op Alden Ehrenreich.

Jonge Luke en jonge Ben Solo
Rey is de hoofdpersoon in het verhaal. Zij ontmoet en ontdekt alternatieve versies van de karakters, waaronder een jonge Luke Skywalker en een jonge Ben Solo. Daarnaast gaat ze het spannende gevecht aan met Darth Vader.LEGO Star Wars Holiday Special is op 17 november te zien op Disney+.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MARQ242

Avatar

The rape of Star Wars continues...

NieuwsFilm

meest populair