De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Fei Fei en de Maan (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Glen Keane en. John Kahrs | Cast: Cathy Ang, Robert G. Chiu, Phillipa Soo, e.a.
Fei Fei is een slim meisje en heeft een grote passie voor wetenschap. Van kleins af aan hoort ze van haar ouders het verhaal over de legende van de maangodin. De kleine, vindingrijke Fei Fei besluit, gedreven door de herinneringen aan haar moeder, een raket te bouwen om te bewijzen dat deze legendarische godin echt bestaat.

#2 Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry is de zoon van Queen Atlanna, koningin van Atlantis, en een mens. Als rechtmatige opvolger van de troon van die onderwaterwereld moet hij een oorlog zien te voorkomen tussen die wereld en de bevolking aan het vasteland. Daarvoor zal hij uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën.

#3 Rebecca (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Wheatley | Cast: Armie Hammer, Lili James, Kristin Scott Thomas, e.a.
Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar steenrijke man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de schaduw van zijn overleden vrouw, genaamd Rebecca, die nog overal opduikt in het huis en wiens geschiedenis en dood met mysterie is omhuld.



#4 Split (2016)
#5 The Kingdom (2007)
#6 Bad Boys for Life (2020)

#7 David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)
#8 Mr. Bean's Holiday (2007)
#9 Midnight Sun (2017)
#10 Wanted (2007)


NieuwsFilm

meest populair