Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 13:40 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Fei Fei en de Maan (2020)
Regie: Glen Keane en. John Kahrs | Cast: Cathy Ang, Robert G. Chiu, Phillipa Soo, e.a.
Fei Fei is een slim meisje en heeft een grote passie voor wetenschap. Van kleins af aan hoort ze van haar ouders het verhaal over de legende van de maangodin. De kleine, vindingrijke Fei Fei besluit, gedreven door de herinneringen aan haar moeder, een raket te bouwen om te bewijzen dat deze legendarische godin echt bestaat.

#2 Aquaman (2018)
Regie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry is de zoon van Queen Atlanna, koningin van Atlantis, en een mens. Als rechtmatige opvolger van de troon van die onderwaterwereld moet hij een oorlog zien te voorkomen tussen die wereld en de bevolking aan het vasteland. Daarvoor zal hij uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën.

#3 Rebecca (2020)
Regie: Ben Wheatley | Cast: Armie Hammer, Lili James, Kristin Scott Thomas, e.a.
Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar steenrijke man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de schaduw van zijn overleden vrouw, genaamd Rebecca, die nog overal opduikt in het huis en wiens geschiedenis en dood met mysterie is omhuld.#4 Split (2016)
#5 The Kingdom (2007)
#6 Bad Boys for Life (2020)

#7 David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)
#8 Mr. Bean's Holiday (2007)
#9 Midnight Sun (2017)
#10 Wanted (2007)


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik had één van de vroege Hong Kong films van Jackie Chan gekeken (Young Tiger uit 1973, ook bekend als Police Woman, Rumble in Hong Kong en Nu Jing Cha) en toen speelde hij nog niet eens de hoofdrol en zelfs één van de schurken, met een enorme moedervlek die er heel nep uitziet op zijn wang. Staat in hele slechte kwaliteit op Netflix (gaat er bijna af), maar wel in originele taal. Drunken Master is er alleen in slechte Engelse dubbing.

Movie-goer

Avatar

Kan echt niets aanraden hiervan behalve misschien The Kingdom. Aquaman gisteren na een half uur mee gestopt. Leuke special effects, maar daar is ook alles mee gezegd.

KeesjeNL

Avatar

Geen 3 'kneitergoede' films die vandaag zijn toegevoegd op Netflix?

Yor=

Avatar

Bij deze lijstjes vraag ik me altijd af hoe anderen Netflix kijken? Deze films komen bij mij groot in het openingsscherm. Zijn er dan zoveel mensen die dan denken ‘Ach laat ik dit maar gaan kijken...’?

noah81

Avatar

^ ja die zijn er.
Vaak heb je geen zin om te zoeken, wat soms nog bijna langer duurt dan een film Smiley face
Dit vind ik dan ook het grootste nadeel van netflix.
Ik wil gewoon een lijst van a tot z met alle films die er zijn. Dat maakt het zoeken veel leuker.

NieuwsFilm

meest populair