Celebrity

Nicole Kidman tegen haar dochters: "Geen Instagram!"

De actrice vindt dat het niet goed is voor kinderen.

door FilmTotaal om 18:27 in Celebrity
Nicole Kidman, o.a. bekend van Lion en The Killing of a Sacred Deer, maakt net zoals vele andere grote sterren gebruik van diverse sociale media, maar toch wil ze dat haar twee dochters (Sunday, 12 jaar oud en Faith, 9 jaar oud) er op dit moment ver van blijven.

In een recent interview liet de 53-jarige actrice zich erover uit: ''Ik ben niet erg technisch aangelegd. Ik vind het lastig om het allemaal bij te houden. Maar ik wil dat mijn dochters nu nog niet op Instagram zitten. Mijn 12-jarige dochter blijft het maar vragen, maar ik wil het niet. Het vergt veel tijd en energie van jonge kinderen en dat is lang niet altijd even goed voor ze''.

Nog niet
Zo gaat Kidman verder: ''Ik wil niet dat sociale media hun zelfvertrouwen aantast. Ik wil ze op dit moment nog leiden maar ik geef ze genoeg vrijheid, zodat ze hun eigen fouten kunnen maken. Dat hoort er ook bij, om vervolgens dan zelf om te weten gaan met die pijn en te verwerken. Het is fantastisch deze twee jonge vrouwen op te zien groeien. Ik kan er echt van genieten''.

NieuwsFilm

meest populair