Algemeen

Nieuwe setfoto's 'The Matrix 4' onthullen mogelijk detail over Neo

Neo keert mogelijk op twee manieren terug.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Nieuwe setfoto's van The Matrix 4 laten zien dat Keanu Reeves zijn welbekende baard en lange haar heeft afgeschoren, in een terugkeer naar de look van Neo in de echte wereld in de filmfranchise.

Setvideo's die aan het begin van de opnameperiode online kwamen te staan - toen de productie zich nog in de Verenigde Staten bevond - lieten Reeves zien met het lange haar en de baard waar we de acteur om kennen. Maar nieuwe beelden van de set laten iets anders zien.

Neo in de Matrix
Nieuwe foto's die People wist te maken, laten zien hoe Reeves afscheid neemt van zijn vriendin Alexandra Grant, terwijl hij buiten zijn hotel in Berlijn staat. Hij heeft een geschoren kop en een gladgeschoren gezicht. En dat is een look die we kennen van de films als Neo zich in de echte wereld en dus niet de Matrix bevindt.

In de Matrix ziet Neo er natuurlijk heel anders uit, en zien we zijn digitale beeld. Maar in de echte wereld heeft hij een andere look. En die kan je zien op de website van People. De foto lijkt in elk geval twee dingen te laten zien: Neo lijkt geen agent van de Machines te zijn in deze film, en keert dus ook terug naar de echte wereld, waarmee zijn terugkeer meer is dan alleen een in-de-Matrix-terugkeer.

Bekijk op de site People de foto's.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

“ Neo lijkt geen agent van de Machines te zijn in deze film, en keert dus ook terug naar de echte wereld, waarmee zijn terugkeer meer is dan alleen een in-de-Matrix-terugkeer.”

Tering Jantje wat een aannames.

Jeroenevertp

Avatar

Dit lijkt me ook een gevalletje "Jumping to Conclusions"

NieuwsFilm

meest populair