Algemeen

Opmerkelijk: Connectie tussen 'Spectre' en 'No Time to Die' onthuld

James Bond-villain Safin is misschien wel heel iemand anders.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Alweer even geleden was er het gerucht dat de slechterik Safin van acteur Rami Malek mogelijk de bekende Bond-schurk Dr. No is in No Time to Die. Dit zou passen bij de titel en aansluiten op hoe de reeks rond de Bond van Daniel Craig zich ontwikkelt. Let op: MOGELIJK SPOILERS!

Via een nieuwe personageomschrijving van Safin wordt er iets meer duidelijk over de achtergrond van deze schurk die misschien wel de grootste uitdaging van 007 tot op heden zal zijn. In een artikel in het Britse magazine GQ stond de omschrijving en deze linkt Safin aan de voorgaande film.

Grote link met Spectre
De omschrijving van de schurk is als volgt: "Hij is een voormalige Spectre-huurmoordenaar en een machtig figuur in de wereld van terrorisme." Mocht dit kloppen dat heeft Safin waarschijnlijk al banden met Christoph Waltz' Ernst Stavro Blofeld uit Spectre uit 2015.

Dit zou ook meer duidelijk maken rond de beelden in de trailer waarin Safin te zien is en mogelijk een connectie heeft met het verleden van Bond. Ook de terugkeer van Blofeld heeft nu meer betekenis. Vooralsnog staat No Time to Die gepland voor begin april 2021.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Dat lag toch ene beetje voor de hand, niet? Als je de trailer had gezien zag je dat er een link was met Blofeld en Swan, dus Spectre...

Pronk47

Avatar

iedereen die een beetje opgelet wis die al.

NieuwsFilm

meest populair