3 bikkelharde actiefilms op Netflix om direct te kijken

Zin in een wat stevigere actiefilm? Check dan een van deze drie tips!

Soms wil je gewoon een wat stevigere actiefilm. We hebben ook vandaag weer drie tips voor je met films die gewoon op Netflix staan? Heb jij een andere parel gevonden? Laat het weten op de gebruikelijke plaats.

Wanted (2008)

Regie: Timur Bekmambetov | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Angelina Jolie, James McAvoy, Chris Pratt, Thomas Kretschmann

Dit is een van de eerste films gebaseerd op stripwerk van Mark Millar. Er zouden nog vele verfilmingen volgen. In de film zien we James McAvoy als Wesley Gibson die ontdekt dat zijn vermoorde vader lid was van een geheime moordenaarsgilde. Hij gebruikt zijn aangeboren talenten om zijn vader te wreken.



Smokin' Aces (2006)

Regie: Joe Carnahan | Hoofdrollen: Ben Affleck, Ryan Reynolds, Andy Garcia, Ray Liotta, Peter Berg

Ook in deze film van Joe Carnahan een hoop grote namen en we zien een FBI-agent die een goochelaar uit Las Vegas moet beschermen als deze nog één keer lol wil trappen voordat hij als getuige moet onderduiken.



Pain & Gain (2013)

Regie: Michael Bay | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Rebel Wilson, Ed Harris, Anthony Mackie, Peter Stormare

In deze op feiten gebaseerde misdaadkomedie met grote namen als Dwayne Johnson en Mark Wahlberg leidt een stel zeer gespierde bodybuilders uit Miami een luxe leven door mensen te ontvoeren en af te persen. Een heel ander soort film van Michael Bay, en dus zeker geen Transformers.



NieuwsFilm

meest populair