Featured

Disney+ voegt in november deze films nieuw toe

Hier ons nieuwe maandoverzicht!

door Jim Pedd om 12:47 in Featured
November wordt weer een prima maand op Disney+ als we kijken naar de nieuwe films die erop zullen verschijnen. De streamingdienst voegt een rits Kerst-specials toe, maar ook wat Originals. Hieronder de complete lijst!

Kruimeltje (1999)
Regie: Maria Peters | Cast: Ruud Feltkamp, Hugo Haenen, Eric van der Donk, Sacha Bulthuis | Releasedatum: 6 november
In de decemberkou van 1921 zwerft het 10 jaar oude straatschoffie Kruimeltje over de straten. Hij is door zijn stiefmoeder, vrouw Koster, weer eens op straat gestuurd om geld te verdienen. Kruimeltje heeft geen vader, moeder, broers of zussen. Maar hij is een taaie en maakt dan ook veel plezier! Hij vraagt zich vaak af waarom hij geen ouders om zich heen heeft. Dan droomt hij over zijn vader, die hij zo graag zou willen ontmoeten. Als vrouw Koster ernstig ziek wordt, krijgt Kruimeltje op haar sterfbed een medaillon, met de portretjes van zijn ouders. Wanneer Kruimeltje de kruidenier Wilkes ontmoet geeft deze de jongen onderdak. Eindelijk heeft Kruimeltje een echt thuisgevoel! Wilkes schrijft een boek over de avonturen die hij met een jeugdvriend beleefd heeft. Kruimeltje is stomverbaasd: de jeugdvriend van Wilkes is dezelfde man als in het medaillon. Wilkes kent zijn vader! Zal de toekomst van Kruimeltje nog iets anders brengen dan het leven van een straatjongen?

Kruimeltje (2020)
Regie: Diede In't Veld | Cast: Victor Löw, Rick Engelkes, Kim Pieters, Ilse Warringa | Releasedatum: 6 november
In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo'n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd!

Prep & Landing (2009)
Regie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton | Releasedatum: 6 november
Een topteam van elfen, 'gereed voor de landing', moet zorgen dat huizen overal op de wereld klaar zijn voor landingen van de Kerstman. Maar na 227 jaar eindeloos werken is het elfje Wayne boos dat hij niet de directeur wordt van de lijst met daarop alle stoute kinderen. En dus gaat hij werken met de elf Lennie die pas net begonnen is.

Prep & Landing: Operation: Secret Santa (2010)
Regie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton | Releasedatum: 6 november
Lennie en Wayne beleven weer een nieuw avontuur. Kerst staat om de hoek en de ditmaal willen de twee een mysterieus object halen uit het kantoor van de Kerstman. Dat doen ze in opdracht van Mrs. Claus, de vrouw van de Kerstman. Lukt het? Of komen ze zelf op de stoute-lijst te staan?

Prep & Landing: Naughty vs Nice (2011)
Regie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton | Releasedatum: 6 november
25 december komt snel dichterbij. Lennie en Wayne maken haast om geheime technologie van de Noordpool, die in handen is gekomen van een stoute computerhacker, terug te krijgen. Ze moeten alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kerst een grote chaos wordt.

The Lego Star Wars Holiday Special (2020)
Regie: Ken Cunningham| Cast: Kelly Marie Tran, Matt Lanter, Dee Bradley Baker | Releasedatum: 13 november
Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om nog meer kennis over de Force te vergaren. Bij een mysterieuze Jedi-tempel komt ze terecht in een rits avonturen die haar heel veel tijden zal laten zien. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Is ze wel op tijd terug voor Life Day?

Mr. Popper's Penguins (2011)
Regie: Mark Waters | Cast: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond | Releasedatum: 13 november
Mr. Popper is een machtige zakenman uit New York die plotseling zes pinguïns erft. Het is niet makkelijk om voor de dieren te zorgen, maar gaandeweg gaat het steeds beter en leert hij ook het belang van familie en vrienden kennen.

The Greatest Showman (2017)
Regie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya | Releasedatum: 20 november
Het verhaal van de Amerikaanse showman P.T. Barnum, oprichter van het circus dat het beroemde Ringling Bros. & Barnum & Baily Circus werd. Hij werkt aan de 'grootste show van de wereld', een voorstelling die het publiek overal aan moet spreken.

Far from home: The adventures of yellow dog (1995)
Regie: Phillip Borsos | Cast: Mimi Rogers, Bruce Davison, Jesse Bradford, Tom Bower | Releasedatum: 27 november
De ouders van Nonnie en Harry worden op brute wijze vermoord door een bende stropers. Ze blijven helemaal alleen achter en willen zo snel mogelijk de autoriteiten waarschuwen. Het probleem is alleen dat de dichtstbijzijnde stad 1600 km. ver weg is.

Black Beauty (2020)
Regie: Ashley Avis | Cast: Kate Winslet, Claire Forlani, Mackenzie Foy, Iain Glen | Releasedatum: 27 november
Black Beauty is een mooie wilde mustang die in het westen van de Verenigde Staten is geboren. Als ze gevangen wordt en bij een 17-jarige Jo Green terecht komt, blijken de twee een band te hebben die heel bijzonder is. Allebei zijn ze hun familie kwijtgeraakt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Weer weinig boeiends.

David Mills

Avatar

Het begint een beetje triest te worden, wat een aanfluiting!!

NieuwsFilm

meest populair