Algemeen

Officieel: 'Insidious 5' met opvallende regisseur én grote terugkeer!

Het vijfde deel in de reeks is een go!

door Bram de Groot om 09:06 in Algemeen
Na de toch behoorlijk enge horrorfilm Insidious uit 2010 verschenen er al drie vervolgen, met Insidious: Chapter 2 (2013), Insidious: Chapter 3 (2015) en Insidious: The Last Key (2018). En nu keert de franchise voor een vierde keer terug!

Via Comingbook.com wordt duidelijk dat Insidious 5 op de productiekalender komt van Blumhouse Productions. Opvallend is dat acteur Patrick Wilson, te zien in de eerste twee delen en de vierde film als de paranormaal onderzoek Josh Lambert. En als de klap op de vuurpijl keert niet alleen hij terug, maar ook Ty Simpkins als Dalton Lambert.

Uitleg van de eerste film(s)
"Ik ben vereerd en verheugd om aan het roer te staan van het volgende Insidious-deel, die een geweldige kans biedt om alles uit de doeken te doen over wat de Lamberts 10 jaar geleden hebben meegemaakt, en om de gevolgen van hun keuzes te laten zien," vertelde debuterend regisseur Wilson in een verklaring.

Vooral de eerste film van James Wan werd sterk ontvangen en de filmreeks wist ondertussen al zo'n $539 miljoen op te halen bij een gezamenlijk productiebudget van $26,5 miljoen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Harmonica1968

Avatar

Net als bij de meeste horror-reeksen, daalt het niveau wel met de vervolgen, maar toch heb ik hier stiekem wel zin in. De insidious vervolgen zijn nog altijd beter dan de gemiddelde horror-troep die tegenwoordig wordt uitgebracht (op wat uitzonderingen na dan ;) )

Coach Boone

Avatar

Paranormaal onderzoeker? Volgens mij was ie gwn leraar

Pennywise2017

Avatar

Patrick Wilson kwam niet voor in deel 4?

NieuwsFilm

meest populair