James Gunn over Superman en 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

The Suicide Squad-regisseur over de terugkeer bij Marvel.

Het was een aantal jaar geleden een hoop gedoe voor James Gunn. Er doken enkele nogal klunzige tweets van hem op en hij werd door die berichtjes ontslagen door Disney. Maar dat bood ook kansen. Gunn tekende bij Warner Bros. voor de regie van The Suicide Squad.

Ondertussen ligt The Suicide Squad op de montagetafel en Gunn zal waarschijnlijk al voorzichtig uitkijken naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor Marvel, want de regisseur werd uiteindelijk weer teruggehaald door Marvel. Hierover zei Gunn het volgende tegenover Empire Magazine:


"Het was een happy end, maar het was ook eng, want ik kreeg het telefoontje van Alan Horn [Disney] eigenlijk lang voordat het werd aangekondigd: het gebeurde letterlijk de dag nadat ik had ingestemd met The Suicide Squad."

Superman had ook gekund
Toen Gunn in gesprek raakte met Warner Bros. om een DC-film te regisseren waren er meerdere opties. Eerder liet hij al weten dat hij ook een Superman-film had kunnen maken. De reactie van Marvel Studios-baas Kevin Feige toen hij hoorde dat Gunn een DC-film ging maken: "Wordt het Superman?" aldus Gunn.

Ook kreeg Gunn daarop een advies van de Marvel-kopman: "Maak alsjeblieft een goede film. Maak gewoon... een geweldige film." The Suicide Squad moet augustus 2021 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair