Algemeen

James Gunn over Superman en 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

The Suicide Squad-regisseur over de terugkeer bij Marvel.

door Bram de Groot om 11:34 in Algemeen
Het was een aantal jaar geleden een hoop gedoe voor James Gunn. Er doken enkele nogal klunzige tweets van hem op en hij werd door die berichtjes ontslagen door Disney. Maar dat bood ook kansen. Gunn tekende bij Warner Bros. voor de regie van The Suicide Squad.

Ondertussen ligt The Suicide Squad op de montagetafel en Gunn zal waarschijnlijk al voorzichtig uitkijken naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor Marvel, want de regisseur werd uiteindelijk weer teruggehaald door Marvel. Hierover zei Gunn het volgende tegenover Empire Magazine:


"Het was een happy end, maar het was ook eng, want ik kreeg het telefoontje van Alan Horn [Disney] eigenlijk lang voordat het werd aangekondigd: het gebeurde letterlijk de dag nadat ik had ingestemd met The Suicide Squad."

Superman had ook gekund
Toen Gunn in gesprek raakte met Warner Bros. om een DC-film te regisseren waren er meerdere opties. Eerder liet hij al weten dat hij ook een Superman-film had kunnen maken. De reactie van Marvel Studios-baas Kevin Feige toen hij hoorde dat Gunn een DC-film ging maken: "Wordt het Superman?" aldus Gunn.

Ook kreeg Gunn daarop een advies van de Marvel-kopman: "Maak alsjeblieft een goede film. Maak gewoon... een geweldige film." The Suicide Squad moet augustus 2021 verschijnen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Gunn is hartstikke overrated. GOTG was geweldig, al zijn andere films waren bwah.

Artificialis

Avatar

Voor de continuïteit van Guardians of the Galaxy ben ik blij dat James Gunn nog zijn versie van de derde film kan gaan maken. De manier waarop Disney in een soort politiek correcte paniek besloot om hem te ontslaan was een ronduit zielige vertoning.

milo007 "Gunn is hartstikke overrated."
Hier sluit ik mij bij aan, het is zeker niet de messias.

STYD

Avatar

Klunzige tweets?? Hebben jullie ze wel gelezen? Die konden echt niet door de beugel.

Maar Kevin Feige, wat een topadvies hahah.

Sunspot

Avatar

Vind Gunn ook niet supergoed of zo, paar leuke films en GoTG 1 was top gemaakt, maar deel 2 weer teleurstellend.

Brightburn was heel leuk

NieuwsFilm

meest populair