Algemeen

Anne Hathaway en Jessica Chastain spelen huismoeders in psychologische thriller 'Mother's Instinct'

De actrices gaan van boezemvriendinnen naar rivalen in deze remake van de Belgische film 'Duelles'

door Gillan om 08:59 in Algemeen
In 2014 waren Anne Hathaway en Jessica Chastain samen in Interstellar te zien, al deelden ze in de film van Christopher Nolan geen scènes. Zes jaar later wordt aangekondigd dat de twee actrices wél samen op het scherm te zien zullen zijn in de psychologische thriller Mother's Instinct

De film is een remake van de Belgische film Duelles. Duelles was een succes bij critici en het leek een kwestie van tijd voordat de film een Engelstalige remake zou krijgen. De regisseur van de Belgische film, Olivier Masset-Depasse, heeft toegezegd om de remake van zijn eigen film eveneens te regisseren.

Frenemies
Mother's Instinct zal gaan over twee huismoeder (Hathaway en Chastain) die een prachtig, traditioneel leven leiden. Er is maar weinig negativiteit in hun bestaan te vinden. Dit verandert echter als er een tragisch ongeluk plaatsvindt. De vrouwen beginnen het vertrouwen in elkaar te verliezen en schuldgevoelens, paranoïde en wantrouwen zet hun relatie op zeer gespannen voet.

Jessica Chastain zal niet alleen alleen als actrice betrokken zijn bij de film, ze produceert de film ook. Het zal nog wel even duren voordat Mother's Instinct uit zal komen. Tot die tijd kunnen we in ieder geval genieten van Hathaway in The Witchess en van Chastain in 355.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair