Sacha Baron Cohen doneert enorm bedrag aan babysitter 'Borat 2'

Sacha Baron Cohen doneert enorm bedrag aan babysitter 'Borat 2'

Jeanise Jones wist heel wat mensen te raken met haar optreden in de 'Borat' sequel

Sacha Baron Cohen hield weer heel wat mensen voor de gek met zijn Kazachstaanse alter ego Borat in Borat Subsequent Moviefilm. Zo was er veel te doen over een opvallende scène met Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump. Maar ook de scène met de babysitter Jeanise Jones viel op.

Jones, die optrad als de babysitter voor Borat's fictieve dochter Tutar, wist de harten te stelen van veel kijkers, terwijl zij niet eens wist dat ze 'meespeelde' in de nieuwe Borat film. Jones werd voornamelijk door kijkers geprezen vanwege haar barmhartigheid en liefdevolle benadering richting Tutar, toen zij zei plastische chirurgie te willen ondergaan om 'mooier te worden voor mannen'. Jones praatte haar een operatie echter uit haar hoofd en zei dat ze prachtig was zoals ze is.

GoFundMe
Jones werd dan ook na de film overladen met positieve reacties op, die de pastoor van Jones' kerk ertoe zette om een GoFundMe-actie voor haar op te zetten. En aan die oproep heeft Sacha Baron Cohen zelf ook gehoor gegeven met een zeer genereuze donatie: hij doneerde maar liefst 100.000 dollar.

Jones is Cohen enorm dankbaar maar liet al weten het geld niet zelf te behouden, maar te willen besteden aan de gemeenschap. De pastoor liet zich ook over de Cohen's donatie uit: ''Sacha Baron Cohen komt misschien af en toe wel wat controversieel in het nieuws, maar hij heeft een goed hart. Dankzij de film en de donaties van hem en de nodige andere gulle gevers, kunnen we heel veel mensen helpen die het nu moeilijk hebben!''

NieuwsFilm

meest populair