Algemeen

Sacha Baron Cohen doneert enorm bedrag aan babysitter 'Borat 2'

Jeanise Jones wist heel wat mensen te raken met haar optreden in de 'Borat' sequel

door Wouter Drummen om 16:29 in Algemeen
Sacha Baron Cohen hield weer heel wat mensen voor de gek met zijn Kazachstaanse alter ego Borat in Borat Subsequent Moviefilm. Zo was er veel te doen over een opvallende scène met Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump. Maar ook de scène met de babysitter Jeanise Jones viel op.

Jones, die optrad als de babysitter voor Borat's fictieve dochter Tutar, wist de harten te stelen van veel kijkers, terwijl zij niet eens wist dat ze 'meespeelde' in de nieuwe Borat film. Jones werd voornamelijk door kijkers geprezen vanwege haar barmhartigheid en liefdevolle benadering richting Tutar, toen zij zei plastische chirurgie te willen ondergaan om 'mooier te worden voor mannen'. Jones praatte haar een operatie echter uit haar hoofd en zei dat ze prachtig was zoals ze is.

GoFundMe
Jones werd dan ook na de film overladen met positieve reacties op, die de pastoor van Jones' kerk ertoe zette om een GoFundMe-actie voor haar op te zetten. En aan die oproep heeft Sacha Baron Cohen zelf ook gehoor gegeven met een zeer genereuze donatie: hij doneerde maar liefst 100.000 dollar.

Jones is Cohen enorm dankbaar maar liet al weten het geld niet zelf te behouden, maar te willen besteden aan de gemeenschap. De pastoor liet zich ook over de Cohen's donatie uit: ''Sacha Baron Cohen komt misschien af en toe wel wat controversieel in het nieuws, maar hij heeft een goed hart. Dankzij de film en de donaties van hem en de nodige andere gulle gevers, kunnen we heel veel mensen helpen die het nu moeilijk hebben!''

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Ik zou het geld houden. Je weet niet waar het kerkgeld naartoe gaat. Zeker in de VS waar pastoren van zgn megachurches in privéjets rondvliegen.

Novarellum

Avatar

Als zwarte alleenstaande vrouw, die duidelijk amper een cent heeft om haar kont te krabben. Dan ruim een ton weggeven ipv houden.. Dan verdien je de status 'heilige'. Was de mensheid maar zo gul.

Marklar

Avatar

Eigenlijk zou je verwachten dat hij iedereen in de film een paar ton geeft. Hij verdient er 75 miljoen aan en qua productiekosten zal het niet veel zijn. Die mensen maken de film, al is het onbewust

Sunspot

Avatar

Haha, veel van dat geld verdwijnt in de zakken van de kerk zelf.

Eens met Ridjieddo. En als je het doet, dan moet je het kunnen volgen, alle transacties etc.

NieuwsFilm

meest populair