Twee Thors in 'Thor: Love and Thunder'

Twee Thors in 'Thor: Love and Thunder'

Thor: Love and Thunder gaat Jane Foster niet als vervanging van Thor tonen.

Actrice Natalie Portman keert terug in Thor: Love and Thunder. Daarin speelt ze wederom de rol van Jane Foster, maar ditmaal met superkrachten. Maar ze wordt geen vrouwelijke versie van Thor.

"Ze heeft krachten," begon de actrice tijdens een interview. "Het zijn niet dezelfde krachten als Thor. Het is echt haar versie daarvan. En, we noemen haar, The Mighty Thor." Het personage gaat naast Chris Hemsworths Thor staan in de film en hem dus niet vervangen.

The Mighty Thor
"Er is nog altijd de andere Thor, de originele Thor. In de comics heet ze The Mighty Thor, daar komt de naam ook vandaan," aldus Portman. Tot slot: "De film wordt behoorlijk sullig, grappig en geweldig. We hebben Taika Waititi. Hij is geweldig, dus ik ben vooral heel blij dat ik er onderdeel van uit mag maken."

De opnames van de film beginnen in de loop van januari. Daarin neemt men het op tegen een schurk die naar het schijnt Gorr the God Butcher is, en door het multiversum reist. Hij doodt daar verschillende godheden. Tegelijk kan het zijn dat de schurk Dario Agger is, want daar horen we ook geruchten over.

NieuwsFilm

meest populair