Vervolg op 'The Suicide Squad'-film nu al een mogelijkheid

Vervolg op 'The Suicide Squad'-film nu al een mogelijkheid

Regisseur James Gunn ziet het al helemaal zitten.

Wat James Gunn betreft is het goed mogelijk dat er een derde Suicide Squad-film komt. Zijn The Suicide Squad is deels een vervolg op de film uit 2016, maar deels een reboot.

Gunn brengt dan ook een aantal sterren uit de eerste film terug, waaronder Margot Robbie's Harley Quinn. Ook introduceert de film enkele nieuwe gezichten, waaronder John Cena's Peacemaker en Idris Elba's Bloodsport. En de film krijgt een keiharde R-Rating, vol bloederige sterfgevallen onder de hoofdpersonen. Nu al weet Gunn dat hij met alle plezier een vervolg maakt.

Derde film
Gunn vertelde aan Empire Magazine dat hij een nieuwe film helemaal ziet zitten. Een vervolg is, zo vertelde hij, "absoluut een mogelijkheid". Toch zijn er geen formele plannen gemaakt voor dat vervolg. Warner Bros. zal ook eerst willen zien of de eerste film het een beetje goed doet aan de box office, en de release van de film staat pas over een jaar gepland.

Wel krijgen we een spin-off serie die over Peacemaker van John Cena gaat. Die serie zal te zien zijn op streamingdienst HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair