Ook Helena Bonham Carter komt voor Johnny Depp op

De actrice gelooft niet dat Depp Amber Heard mishandeld heeft.

Johnny Depp is al lange tijd verwikkeld in een vervelende rechtszaak met zijn ex, Amber Heard. De Aquaman-actrice beweert namelijk zwaar te zijn mishandeld door de Pirates of the Caribbean-acteur. Depp zegt dat dit niet klopt en dat juist Heard vaker over de rooie ging. Al eerder kwamen andere bekendheden voor Depp op, zoals zijn exen Winona Ryder en Vanessa Paradis. Nu voegt ook Helena Bonham Carter zich tot dat lijstje toe.

Carter, o.a. bekend van de Harry Potter-franchise en de recente Netflix film Enola Holmes, kan namelijk niet geloven dat Depp ooit een vrouw zou slaan. Carter kent Depp dan ook goed. Hij speelde in meerdere films van haar ex-man, Tim Burton, zoals Sweeney Todd, waarin Carter ook te zien was. Depp is eveneens de peetvader van haar kinderen.

Verdediging
Zo zegt de actrice: ''Het slaat helemaal nergens op. Ik kan het in ieder geval niet geloven dat hij ooit zoiets zou doen. Sterker nog, ik denk dat Johnny nooit zulke drastische maatregelen en acties zou ondernemen zoals nu als hij schuldig zou zijn. Hij is niet dom. Hij zou nooit zo ver gaan als hij fout zat en geen goede argumenten had om zich mee te kunnen verdedigen''.

Recentelijk kwam ook de wereldberoemde zangers Shia nog op voor Depp.

NieuwsFilm

meest populair