3 topfilms die je nu op Amazon Prime Video kijkt

3 topfilms die je nu op Amazon Prime Video kijkt

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: André Øvredal | Cast: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Kathleen Pollard, e.a.
Een groep tieners brengt na een avondje stappen een bezoek aan een verlaten landhuis dat ooit toebehoorde aan de familie Bellow. In dat huis schreef dochter Sarah een boek vol angstaanjagende verhalen en donkere geheimen. De tieners hebben haar boek nu in bezit. Het boek blijkt echter vervloekt te zijn, waardoor de duistere figuren uit de verhalen van Sarah tot leven komen en iedereen in het stadje Mill Valley in gevaar is.

Borat Subsequent Moviefilm (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Woliner | Cast: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, e.a.
Borat, een controversiële tv-reporter uit Kazachstan, reist opnieuw af naar de Verenigde Staten om daar een bijzonder cadeau te overhandigen aan de Republikeinse vicepresident Mike Pence: zijn tienerdochter. Het coronavirus lijkt echter roet in het eten te gooien en bemoeilijkt zijn missie.

Widows (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, e.a.
Veronica, Alice, Lind en Belle zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. De vrouwen besluiten de handen in een te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.


Over Amazon Prime Video
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair