Heropnames 'Justice League' waren bizar: "Slechts één scène van Snyder in de film"

Heropnames 'Justice League' waren bizar: "Slechts één scène van Snyder in de film"

Dat vertelt acteur Ray Fisher (Cyborg), die zich de laatste tijd kritisch heeft uitgesproken over de gang van zaken bij de productie.

Ray Fisher maakte in Justice League zijn debuut in het DC Extended Universe als de bekende superheld Cyborg. De acteur is de afgelopen maanden zeer kritisch geweest over de intensieve reshoots voor die film, die plaatsvonden onder leiding van Joss Whedon (The Avengers). Volgens Fisher heeft hij bijna heel de film opnieuw op moeten nemen.

Fisher claimt dat praktisch elke scène in de bioscoopfilm waarin hij te zien is, een scène betreft die is opgenomen tijdens de reshoots onder leiding van Whedon. Slechts één scène zou niet nieuw zijn geweest.

"Ik kan dit moeilijk zeggen over de scènes van anderen waarin ik niet te zien was, maar wat ik je wel kan vertellen over mijn personage is dat - op de scène met politiechef Gordon op het dak na - al mijn scènes opnieuw opgenomen zijn", vertelt Fisher in een recent interview met Geek Show House. "Ik heb dus bijna heel de film opnieuw moeten opnemen".

Dat veel van Fishers oorspronkelijke scènes in de prullenmand van de monteerkamer zijn beland, wisten we al. Zack Snyder bevestigde eerder dat Cyborg een van de belangrijkste personages van de film had moeten worden, maar zijn rol stelde in de uiteindelijke bioscoopversie maar weinig voor. Snyder heeft beloofd deze scènes, waarvan we al het een en ander hebben gezien in de trailers, te zullen herstellen voor zijn langverwachte #SnyderCut.

NieuwsFilm

meest populair