Gratis films op Pathé Thuis: eerste al beschikbaar

Opnieuw gratis films te kijken via Pathé Thuis.

Bram de Groot 5 november 2020 17:31 in Algemeen
Begin dit jaar trakteerde Pathé Thuis op een reeks gratis films. Dit bleek een groot succes. Nu is de actie terug aangezien de bioscoopketen tot ten minste 18 november zijn deuren moet sluiten. Er wordt vandaag gelijk afgetrapt met het aangrijpende drama Hotel Mumbai uit 2018.

Er is dit keer géén CODE van de dag, zoals eerder dit jaar. Wat je moet doen is een account aanmaken bij Pathé Thuis en als je bent ingelogd dan vind je de gratis film op DEZE PAGINA. De film staat 30 dagen in Mijn Films en als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

"Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers," aldus Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé.


Hotel Mumbai
In het drama Hotel Mumbai van regisseur Anthony Maras en met namen als Armie Hammer, Dev Patel en Jason Isaacs zien we hoe er in 2008 gedurende 68 uur een terroristische aanslag plaatsvond op het Taj Mahal Palace Hotel in India. Honderden mensen werden gegijzeld gehouden in het gebouw door Islamitische extremisten. Uiteindelijk kwamen 164 mensen om het leven en vielen er 308 gewonden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jamal M

Avatar

Niet slecht!
De laatste keer kreeg men enkel C-films voorgeschoteld die bijna niemand wilde zien.

Fluffer

Avatar

Hotel mumbai is echt wel een topfilm wat mij betreft.

Philmhuis

Avatar

Vorig jaar deze film voor het eerst gezien via Pathe Thuis. Ik vond hem best wel goed gemaakt.

David Mills

Avatar

Fantastische film maar al gekocht. Prima initiatief van Pathe.

Jaws

Avatar

prima film. prachtig ingetogen verfilmd.

NieuwsFilm

meest populair