Deze 3 topfilms kijk je nu op Disney+

Disney's streamingdienst heeft heel wat topfilms in de catalogus staan.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet die allemaal te vinden zijn op Disney Plus.

Mary Poppins (1964)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Stevenson | Cast: Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson, e.a.
Het lukt de familie Banks niet om hun kinderen fatsoenlijk op te voeden. Verschillende kindermeisjes hebben de moed al opgegeven en de ouders hebben maar weinig tijd voor hun kroost. Uiteindelijk verschijnt de magische kinderjuf Mary Poppins om het gezin met haar wijze levenslessen te helpen met het herstellen van hun band.

Maleficent: Mistress of Evil (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joachim Rønning | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, e.a.
Maleficent en haar peetdochter Aurora worden uit elkaar gedreven door het aankomende huwelijk van de schone slaapster. Aurora gaat namelijk trouwen met prins Phillip, de zoon van de kille koningin Ingrith, die het stiekem heeft gemunt op de feeën en andere magische wezens uit Aurora's rijk The Moors. Haar acties leiden tot een grootschalige oorlog, waarin Maleficent en Aurora elkaar opnieuw moeten leren vertrouwen.

Ant-Man (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll, e.a.
Crimineel Scott Lang komt door een inbraak in handen van een vreemd pak. Deze blijkt gemaakt te zijn door de geniale uitvinder Hank Pym, die bijkluste als superheld Ant-Man en in Lang zijn opvolger ziet. Samen nemen ze het op tegen Dan Cross, die Pym uit zijn eigen bedrijf heeft weten te knikkeren en zijn technologie nu wil gebruiken om zijn kwade plannen te realiseren.

NieuwsFilm

meest populair