Eerste plotdetails van 'Uncharted' lijken duidelijk te worden

Eerste plotdetails van 'Uncharted' lijken duidelijk te worden

Men vermoedt de zoektocht naar de verloren stad Shangri-La...

Na een werkelijk jarenlange productiehel zijn de opnames van Sony Pictures' langverwachte Uncharted-film met Tom Holland onlangs afgerond na enkele maanden van coronaproof draaien.

Om dit te vieren, plaatste Holland een officiële foto van zichzelf als jonge hoofdrolspeler Nathan Drake. Daarop staat hij voor een schipbreuk en vermoedelijk draagt hij de decoderring van Francis Drake om zijn hals.

Maar er waren meer foto's. Zo is er ook eentje opgedoken waarop een klassiek zwaard in de vloer van een onbekende locatie steekt en een ander van een boek met een passage over Ferdinand Magellan.

Hoewel er nog geen synopis is vrijgegeven, weten we al wel dat de film trouw blijft aan de games en een prequelverhaal zal vertellen. Sully (Mark Wahlberg) doet mee, evenals Chloe Frazer (Sophia Taylor Ali).

Genoeg hints
Tezamen met de foto's merken fans op dat bovenstaande details wel erg overeenkomen met de plot van Uncharted 2: Among Thieves uit 2009. Die game wordt over het algemeen beschouwd als de beste van de reeks, dus klinkt het niet zo heel gek dat de film er aspecten uit wil gaan halen.

Drake en Frazer gaan daarin op zoek naar aangespoelde wrakken uit de vloot van Marco Polo. Een daarvan zou op de foto achter Holland kunnen staan. Ontdekkingsreiziger Polo kan vervangen worden door Magellan, de eerste die de wereld rondging, dus mooie plaatjes gegarandeerd!

NieuwsFilm

meest populair