Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe

Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe

Amazon Prime Video heeft weer wat nieuw aanbod!

Amazon Prime Video voegde afgelopen week drie nieuwe films toe. Daaronder bevinden zich twee echte topfilms, aangevuld met wat nieuws voor kinderen.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi
Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Schindler's List (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall
De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden.

Black Book (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn
Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Steinn per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangen genomen verzetslieden te bevrijden met hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk omdat het verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, samen het einde van de oorlog afwachtend. De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid; zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren....

Shame the Devil (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Tanter | Cast: Simon Phillips, Juliette Bennett, Will de Meo
Een detective uit Londen gaat hard achter een seriemoordenaar aan. De bizarre 'truth or die' methode van die moordenaar brengt hem naar New York City, waar de antwoorden op zich laten wachten.

Pup Star: Better 2Gether (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Vince | Cast: Obba Babatundé, Lombardo Boyar, Molly Burnett
Deze actierijke film in de franchise, zet het verhaal van Tiny voort. Dat is een schattige pup, die net een zangwedstrijd heeft gewonnen. Daarop wordt ze tijdens een reis verwisseld met de straathond Scrappy en laten de twee duidelijk zien dat het leven beter is als je de dingen samen doet.

NieuwsFilm

meest populair