'The Matrix 4'-ster noemt het een trippy ervaring

'The Matrix 4'-ster noemt het een trippy ervaring

Ze zag hoe Keanu Reeves voor het eerst weer tekst uitsprak als Neo!

De hype rond de nieuwe The Matrix-film is groot. En die wordt steeds weer groter dankzij kleine opmerkingen van cast- en crewleden. Vandaag vertelt bijvoorbeeld actrice Jessica Henwick hoe het was om Keanu Reeves voor het eerst te zien als Neo.

Het is helaas nog niet bekend wie Henwick uiteindelijk zal spelen in de film. We weten dus ook niet of de actrice een grote rol heeft of niet. Maar ze deelt in elk geval het scherm met Keanu Reeves, want ze zag hem in zijn eerste momenten als Neo.

Eerste keer
"Het is behoorlijk trippy. Ik ben opgegroeid met deze films," aldus Henwick. "De eerste keer dat Keanu de teksten van Neo uitsprak, keken Yahya [Abdul-Mateen II] en ik elkaar aan, zo van: 'Oh mijn god, dit gaat ook echt gebeuren!'"

De laatste The Matrix-film stamt alweer uit 2003. Het grote enthousiasme van Henwick en ook van haar collega Yahya Abdul-Mateen II is dus zeker begrijpelijk. Het is ook maar even afwachten hoe de film eruit gaat zien en wat hun rollen worden. We weten namelijk nog vrijwel niets over de film.

De release staat gepland voor december 2021.

NieuwsFilm

meest populair