'Scary Stories to Tell in the Dark'-vervolg op komst

Regisseur Andre Øvredal keer terug en heeft grootste plannen!

Vorig jaar werd de horrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark sterk onthaald. Ondanks het feit dat de film niet overal even goed scoorde, bracht de film meer dan 100 miljoen dollar op tegenover een budget van 25 miljoen dollar. Regisseur Andre Øvredal, eveneens bekend van andere griezelverhalen zoals The Troll Hunter en The Jane Doe Identity, komt nu dan ook met een vervolg.

Øvredal zegt dat het de bedoeling is dat de sequel beter wordt dan het origineel: ''Het is een heel process. We zijn op dit moment bezig met het verhaal en het script en dat vergt veel tijd, maar we willen alleen een vervolg maken als het de moeite waar is, hopelijk zelfs beter dan het origineel. Dat is waar we naar streven''.

Inspiratie
Het vervolg zal ook opnieuw gebaseerd zijn op Scary Stories to Tell in the Dark, een verzameling korte horrorverhalen van Alvin Schwartz met illustraties van Stephen Gammell. ''Ik heb veel geleerd van de film en over de boeken'' gaat Øvredal verder. ''Ik denk dat we nog meer inspiratie zullen putten uit Gammell's visuele wereld dan voor de eerste film, aangezien het nog zo veel te bieden heeft''.

NieuwsFilm

meest populair