Zack Snyder vindt zombies opnieuw uit voor 'Army of the Dead'

Zack Snyder vindt zombies opnieuw uit voor 'Army of the Dead'

Hij laat zich niet leiden door de regels die door de jaren heen verzonnen zijn.

Nadat Zack Snyder in Dawn of the Dead snelle zombies populair maakte, lijkt hij de wezens in zijn nieuwe film wederom opnieuw uit te vinden. Dat zegt één van de acteurs ten minste.

Acteur Garret Dillahunt onthulde dat onlangs in een interview. Volgens het castlid laat Army of the Dead zombies zien zoals we ze nog nooit gezien hebben.

Zombie canon
"Het wordt echt anders. Het is verfrissend om te zien dat er nieuwe ideeën zijn ontstaan over zombies. Sorry dat ik het vaag moet houden, maar ze zijn flink afgeweken van het zombie canon", aldus de acteur.

"Maar waarom zouden ze zich per se zo moeten gedragen? Wat als ze anders zijn? Het zorgt voor een nieuwe insteek. Maar de zombies blijven eng. Enorm snel en eng."

Overspoeld
In de film vertrekt een groep huurlingen naar Las Vegas om een kraak te plegen. Het enige probleem is dat de stad wordt overspoeld door zombies.

Snyder heeft ook het verhaal geschreven. Volgens eerdere verhalen zou hij volledige creatieve vrijheid gekregen hebben van Netflix. Naast Dillahunt bestaat de ensemble-cast uit onder andere Dave Bautista, Theo Rossi, Hiroyuki Sanada en comedian Tig Notaro.

NieuwsFilm

meest populair