Algemeen

Liam Neeson terug voor meer actie in 'Retribution'

De boomlange acteur lijkt nog steeds niet klaar te zijn met het actie-genre.

door Zilko Tarici om 07:52 in Algemeen
Via Deadline is bekend geworden dat Nimród Antal (Predators) de (niet bijster origineel getitelde) thriller Retribution met Liam Neeson zal regisseren voor Studiocanal, The Picture Company en Ombra Productions.

Retribution wordt een remake van de Spaanse film El Desconocido. In de Speed-achtige film gaan we Neeson zien als een zakenman die ontdekt dat er door een onbekende dader een bom is geplaatst in de auto waarin hij rondrijdt. Neesons personage krijgt de opdracht om allerlei bevelen van de dader uit te voeren. Als hij dat niet dat, gaat de bom af...

Het kan nog erger
Om de zaken nog wat te verergeren, zit de zakenman niet alleen, maar met zijn hele gezin in de auto. Het script van de film werd geschreven door Chris Salmanpour en Andrew Baldwin. Salmanpour, Baldwin, Jaume Collet-Serra en Juan Sola produceren.

Het is nog onbekend wanneer we Retribution in de bioscopen (of op een streamingdienst) kunnen verwachten.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Klinkt weer als een spektakel, het niveau zal weer van hoogkwaliteit zijn. Maar dat zijn we inmiddels gewend van de Neeson toppers.

Master Of Films

Avatar

Net zoals adofmirosch, heb ik ook een zwak voor Neeson actiefilms. De man heeft een bepaalde charisma voor bepaalde actiefilms.

Tuurlijk niet allemaal zijn ze geslaagd, zoals de overbodige Taken 2 en Tak3n. Men in Black: International en Battlesh!t kan ik ook wel benoemen, maar is in feite worden deze films niet gedragen door Neeson.

Renegade

Avatar

Darkman en Taken blijven mijn favoriet.

Fluffer

Avatar

Darkman, taken , The grey en ja ook battleship vind ik een ok film.

Master Of Films

Avatar

Ok, dus Bloodshot pure CGI pulp vinden, maar Battlesh!t wel een ok film vinden. Smiley face Battlesh!t zit ook vol met CGI pulp. Smiley face
Zal wel de Oscar prestaties die Taylor Kitsch & Rihanna geleverd hebben waardoor het verschil groot werd mbt Bloodshot Smiley face

NieuwsFilm

meest populair