Petitie om Johnny Depp bij 'Pirates of the Caribbean' te houden scoort enorm

Petitie om Johnny Depp bij 'Pirates of the Caribbean' te houden scoort enorm

250.000 fans willen Johnny Depp aanhouden.

Als je zou denken dat Johnny Depp echt klaar is met zijn filmcarrière, dan is het misschien nog best interessant om te zien dat fans er nog niet klaar mee zijn. Een petitie om Depp wel verbonden te houden aan de Pirates of the Caribbean-franchise trekt al bijna 250.000 handtekeningen.

In de petitietekst lezen we dat Johnny Depp "recent gestopt is als Captain Jack Sparrow. Een van de redenen daarvoor zijn de persoonlijke problemen die hij heeft. Maar hij heeft de rol al sinds 2003 gespeeld, toen we hem voor het eerst zagen aankomen in Port Royal in zijn boot, met die epische achtergrondmuziek. Maar kan je je iemand anders voorstellen die deze rol speelt? Of geen Jack Sparrow?"

Pirates-franchise
Filmstudio Disney werkt op dit moment hoe dan ook hard aan een zesde film in de franchise. Dat moet een reboot worden, waarbij Depp geen rol heeft. Maar wat bijna 250.000 fans betreft, zou dat dus zeker het geval moeten zijn.

Op dit moment ziet het er echter niet zo goed uit voor Johnny Depp en zijn filmwerk. Hij is immers ook gegooid van de Fantastic Beasts 3-franchise, waarbij Warner Bros. hem vroeg om ermee te stoppen.

NieuwsFilm

meest populair