'Borat'-actrice zet grote stap in Hollywood door nieuwe deal

'Borat'-actrice zet grote stap in Hollywood door nieuwe deal

Een contract met een befaamd managementkantoor moet de actrice vooruit helpen.

Dankzij Borat 2 staat actrice Maria Bakalova volop in de belangstelling. Voor een van origine Bulgaarse actrice is dit uitzonderlijk in Hollywood en de kans dat zij na deze film uit de belangstelling verdwijnt is normaliter dan ook aannemelijk. Een groot managementbureau moet daar een stokje voor steken.

In een jaar waarin grote releases schaars zijn dankzij de globale pandemie, was het verschijnen van een vervolg op Borat via Amazon een grote verrassing. Dit keer stal niet enkel Sacha Baron Cohen de show, maar ook Bakalova die in de film zijn dochter Tutar speelt. Voor de voorheen nog onbekende actrice een flinke opsteker, zeker nu er geluiden gaan dat ze wel eens kans zou kunnen maken op een Oscar. Een garantie voor een blijvende carrière in Hollywood is het echter niet.

Contract bij vooraanstaand managementbureau
Om ervoor te zorgen dat de houdbaarheid van de actrice niet stopt na het succes van de Amazon-film, heeft het vooraanstaande managementbureau CAA-management de actrice nu vastgelegd. Dit bureau vestigt een waslijst aan grote A-lijstnamen in Hollywood, waaronder ook haar 'ontdekker' Baron Cohen. Het bureau zou al bezig zijn met het voeren van gesprekken met regisseurs en producenten om de actrice zo snel mogelijk van een volgende rol te verzekeren.

NieuwsFilm

meest populair