'The Scorpion King' krijgt een reboot mét Dwayne Johnson

'The Scorpion King' krijgt een reboot mét Dwayne Johnson

De spierbundel produceert het project ook zelf...

Voordat Dwayne 'The Rock' Johnson de wereldwijde superster werd met hoofdrollen in enkele van de grootste blockbusters, kenden we hem als The Scorpion King, de slechterik uit The Mummy Returns (remember dat CGI-hoofd!) en held in zijn eigen prequel.

Er volgden daarop nog vier direct-to-video sequels, allen zonder Johnson, maar nu meldt DEADLINE dat de voormalig WWE-worstelaar samen met Universal Pictures gaat samenwerken om een nieuwe film te lanceren.

Het lijkt er niet op dat Johnson terug in de titelrol gaat stappen aangezien men een jongere acteur zoekt voor de rol van Mathayus, maar de kans dat hij gaat verschijnen, lijkt zo goed als zeker. Zelf had hij dit te zeggen:

"Het was mijn allereerste grote rol op het witte doek ooit. Ik ben vereerd en opgewonden om deze coole mythologie opnieuw te bedenken en aan een jonge generatie te presenteren. Zonder deze held had ik nu niet de carrière gehad die ik heb. We gaan hard werken aan een fantastisch script en geen zorgen, ik zal hier en daar ook nog wat klappen uitdelen".

Back in 2002
The Scorpion King kreeg gemengde kritieken, maar was financieel een succes met een opbrengst van $178 miljoen tegenover een budget van $60 miljoen. Eigenlijk had er toen al een officieel vervolg moeten komen, maar die plannen gingen om onbekende redenen niet door.

NieuwsFilm

meest populair