Bronnen bevestigen: Tobey Maguire speelt Spider-Man in 'Doctor Strange 2'

Bronnen bevestigen: Tobey Maguire speelt Spider-Man in 'Doctor Strange 2'

Al is het maar een korte cameo die toewerkt naar het Spider-Verse...

Het wemelt de laatste tijd van de Spider-Man nieuwtjes. Sommigen worden net zo hard weer ontkracht als dat ze gemeld worden en de volgende is binnen en ook dit is weer een hele interessante.

In februari was het al een gerucht, maar nu melden bronnen die dicht bij Marvel Studio's zitten, dat Spidey-vertolker Tobey Maguire inderdaad niet gaat meewerken aan Spider-Man 3 met Tom Holland, maar wel zijn gezicht zal laten zien in Doctor Strange And The Multiverse Of Madness!

Dit zou dan slechts een cameo optreden betreffen, natuurlijk allemaal bedoeld om het veel bredere multiversum te introduceren. In een eerdere plotsynopsis werd gesuggereerd dat Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) himself degene is die het MCU opent naar het multiversum en daarmee een "onuitsprekelijk kwaad" ontketent.

Maar zo te horen zullen er dus ook vriendelijke oud-karakters opduiken. Voor Maguire zou dit dan een hereniging zijn met de man die hem driemaal beroemd heeft gemaakt als de superheld, regisseur Sam Raimi.

NieuwsFilm

meest populair