Kate Winslet trots op het breken van onderwater-record van Tom Cruise

Kate Winslet trots op het breken van onderwater-record van Tom Cruise

De actrice hield voor 'Avatar 2' maar liefst zeven minuten haar adem in!

Het is alom bekend dat Tom Cruise zo goed als al zijn stunts zelf doet. Zo leerde de waaghalgs o.a. voor Mission: Impossible - Rogue Nation maar liefst zes minuten onderwater te blijven zonder dat hij adem hoefde te halen. Dat record is nu echter verbroken door niemand minder dan Kate Winslet.

De met een Oscar bekroonde actrice moest voor Avatar 2 namelijk leren voor een onderwater scène haar adem in te houden. Zij haalde zelfs de 7 minuten. Tijdens een recent interview liet Winslet zich erover uit: ''Het was grappig, ik zit maar weinig op sociale media, dus zonder dat ik het wist kwam het verhaal op internet te staan. Zo veel mensen op het werk kwamen op me af en zeiden: ''Mijn God, je adem inhouden voor 7 minuten en 14 seconden, hoe doe je dat?!'' Ik keek dan altijd verbaasd op, bijna iedereen wist ervan af''.

Trots
Zo gaat de 45 jarige actrice verder: ''Natuurlijk ben ik trots op mezelf, al zal ik het waarschijnlijk nooit meer halen. Het was ook wel een gigantisch intense training van vier weken in een grote duiktank, maar ik vond het een geweldige ervaring. Dat vind ik ook het leuke aan acteren. We leren bijna voor elke film wel weer iets nieuws.''

NieuwsFilm

meest populair