De 3 meest spraakmakende nieuwtjes over de sterren van deze week

De 3 meest spraakmakende nieuwtjes over de sterren van deze week

Een terugblik op het meest opvallende buzz-nieuws van de afgelopen dagen.

Elke week verschijnen er heel wat berichten over de binnen- en buitenlandse sterren op FilmTotaal. Van zoetsappige roddels tot opvallende uitspraken en van opmerkelijke outfits tot pikante foto's... Dit waren de drie meest spraakmakende nieuwtjes over de sterren van afgelopen week!


Bekijk de afbeelding
#1 Video: J-Law gillend de straat op
Jennifer Lawrence kon haar vreugdegevoelens over de verkiezingswinst van Democraat Joe Biden nauwelijks onderdrukken. Op Twitter deelde de actrice, die vroeger een echte Republikein was, een opvallend filmpje waarin te zien is hoe ze gillend de straat op rent - in pyjama! - om de overwinning van Biden te vieren.

"Ik kon niet anders dan een feestje organiseren voor mezelf", schreef ze bij haar inmiddels veelbesproken video.


Bekijk de afbeelding
#2 Jason Momoa en gezin totaal aan de grond
Wie denkt dat elke Hollywoodster zwemt in het geld, heeft het goed mis. Hoewel Jason Momoa al de nodige rollen op zijn naam had staan, had hij het na Game of Thrones zwaar. Héél zwaar. De Aquaman-acteur wist namelijk maar niet opnieuw aan de bak te komen en had daardoor moeite om rond te komen.

""Ik kon maar geen werk vinden, dus dan wordt het heel lastig als je twee jonge kinderen hebt en diep in de schulden zit"", zei hij over die financieel zware tijd in een interview met InStyle. Gelukkig zit hij er inmiddels zeer warmpjes bij.


Bekijk de afbeelding
#3 Heks zegt sorry
Anna Hathaway bood vorige week - in navolging van filmstudio Warner Bros. - haar excuses aan voor het uiterlijk voorkomen van haar Grand High Witch in de nieuwe verfilming van Road Dahls The Witches. Mensen met een beperking - en in het bijzonder kinderen - nemen namelijk aanstoot aan de afwijkende ledematen die de gemene dames in de film hebben.

"Als iemand die oprecht gelooft in inclusiviteit en absoluut een hekel heeft aan wreedheid, ben ik jullie allemaal mijn excuses verontschuldigd voor de veroorzaakte pijn", schreef de actrice in een uitgebreid excuusbericht op Instagram.

NieuwsFilm

meest populair