Marvel reageert op digitale wederopstanding in 'Black Panther II'

Marvel reageert op digitale wederopstanding in 'Black Panther II'

Geen terugkeer van Chadwick Boseman in het Marvel Cinematic Universe.

Even geleden was er het gerucht dat Marvel Studios van plan zou zijn om de eerder dit jaar overleden Chadwick Boseman digitaal terug te brengen in de tweede Black Panther-film die gepland staat voor midden 2022. Nu is dit gerucht verwezen naar het land der fabelen.

"Nee, er is maar één Chadwick, en hij is niet meer bij ons. Onze koning is helaas in het echte leven gestorven, niet alleen in fictie, en we nemen even de tijd om te zien hoe we terugkeren naar het verhaal en wat we doen om hem te eren. Wat er is gebeurd was zo onverwacht, zo pijnlijk, zo verschrikkelijk," was de reactie van Victoria Alsonso, de Executive Vice President of Marvel Studios.

Hoe dan wel?
Uiteraard zijn er meerdere opties. De kans is groot dat er in de filmreeks naar het overlijden of vertrek van Bosemans personage T'Challa enkel - met veel eerbetoon - verwezen gaat worden en dat zijn rol als leider van Wakanda wordt overgenomen door een andere acteur.

De keuzes voor wie dat dan zou zijn, lijken beperkt. Letitia Wright speelt in de franchise de rol van Shuri, de zus van Bosemans T'Challa / Black Panther. Ook wordt er gesproken over een terugkeer van Michael B. Jordans Killmonger. Ryan Cooglers Black Panther 2 moet in mei 2022 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair