Danny Trejo (Machete) reageert op vraag of hij senator wil worden

De acteur wil graag helpen, maar op een andere manier.

FilmTotaal 14 november 2020 13:53 in Celebrity
Danny Trejo, voornamelijk bekend van de Machete-films, werd onlangs door Los Angeles Time-columnist Gustavo Arellano getipt om verkozen vicepresident Kamala Harris op te volgen als senator in Californië. De nodige mensen zien dit idee ook wel zitten, maar ondanks het feit dat Trejo zich gevleid voelt, laat hij nu weten dat politiek niet voor hem is.

Zo zegt Trejo: ''Ik ben nu al meerdere keren gevraagd om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraad, maar ik zeg telkens nee. Ik ben namelijk van mening dat mensen politici zouden hebben moeten gestudeerd om in de regering te zitten en bij de beste van de klas moeten geweest zijn''.

Iets anders
''We hebben al genoeg problemen gehad in de Verenigde Staten door op beroemdheden te stemmen'' gaat hij verder. ''Kijk maar hoe het er nu aan toegaat. Ik wil wel echter graag helpen, maar op een andere manier. Ik zou me liever op de frontlinie bevinden, de politie en mensen met bijzondere behoeften dienen, de daklozen en betogers voeden en met plunderaars afrekenen''.

NieuwsFilm

meest populair