3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Big Fish (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, e.a.
Verkoper Edward Bloom vertelt al zijn hele leven lang fantasierijke verhalen over zichzelf. Dit tot grote ergernis van zijn zoon Will, die hem nooit heeft geloofd en daardoor ook vervreemd is geraakt van zijn vader. Nu Edward op sterven ligt, worden vader en zoon herenigd. Will wil de waarheid weten om de man van de mythe te kunnen scheiden. Daarom vraagt hij zijn vader om toch opnieuw zijn levensverhaal te vertellen.

Beach Rats (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eliza Hittman | Cast: Harris Dickinson, Madelaine Weinstein, Kate Hodge, e.a.
Frankie, een tiener die woont in een arme uithoek van Brooklyn, worstelt met zijn geaardheid. Hij brengt de warme zomerdagen met zijn machovrienden door op het strand, waar hij Simone leert kennen. Frankie begint voorzichtig een relatie met haar, maar duikt ondertussen ook steeds vaker achter zijn computer om vluchtige dates met oudere mannen te regelen.

Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, e.a.
Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock, zombiekillers van beroep, bevinden zich nog altijd te midden van alle zombiechaos en moeten het nu opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies en een groep rebelse overlevenden. De overlevingstocht van het viertal leidt onder meer naar het Witte Huis.

NieuwsFilm

meest populair