Dwayne Johnson deelt foto van Netflix-film 'Red Notice'

Dwayne Johnson deelt foto van Netflix-film 'Red Notice'

Samen met Ryan Reynolds neemt hij het op tegen Gal Gadot.

Dwayne Johnson heeft het maar druk. De laatste jaren was de acteur te zien in films als Baywatch, Hobbs & Shaw en Jumanji: The Next Level. Ook heeft 'The Rock' getekend voor maar liefst 9 nieuwe projecten, waaronder ook Red Notice. Hiervan deelt de spierbundel nu een foto via zijn Instagram-pagina.

De film, waarin ook Gal Gadot en Ryan Reynolds te zien zullen zijn, zal volgend jaar op Netflix te zien zijn. Oorspronkelijk zou de film door Universal Pictures uitgegeven worden, maar deze studio wilde geen akkoord geven op het productiebudget van zo'n 150 miljoen dollar. De streaminggigant sprong in het gat en zorgde ervoor dat de blockbuster niet (grootschalig) in de bioscoopzalen verschijnt, maar wel via streaming.

Foto
Johnson deelt wel vaker graag kiekjes van de filmsets. In de onderstaande foto zien we Johnson, een INTERPOL-agent die wordt gezien als de beste speurder ter wereld. Gadot speelt 's werelds grootste kunstdief, die het 'ei van Cleopatra' wil stelen. Reynolds staat bekend als de grootste oplichter van de planeet en besluit Johnson te helpen.



NieuwsFilm

meest populair