Celebrity

Hailee Steinfeld heerlijk in het zwembad op Insta-foto

De actrice uit True Grit en Bumblebee is een paar jaartjes ouder.

door FilmTotaal om 10:56 in Celebrity
In 2010 was actrice Hailee Steinfeld zo'n 13 jaar toen ze te zien was in de wetern True Grit met onder meer Jeff Bridges en Matt Damon. Heel wat films en series verder is ze bijna 24 jaar en duikt ze op voor heel wat modemerken. Ze is namelijk ook nog model.

In 2020 zagen we Hailee eigenlijk alleen optreden in haar videoclips, aangezien ze naast actrice en model ook nog zangeres is. Een bezig bijtje dus. In 2019 zagen we haar in meer producties, zoals de succesvolle serie Dickinson van Apple TV+ en de films Between Two Ferns: The Movie en Charlie's Angels.

Op Instagram veel te zien
Op twee nieuwe foto's op Instagram zien we haar waarschijnlijk voor een fotoshoot in een zwembad liggen. De kans is groot dat er mooie foto's van haar worden gemaakt omdat ze flink wat sieraden omheeft. De actrice plaatste niet meer dan een 👼🏻.


Zien hoe de 23 jarige Hailee eruit ziet in het zwembad? Check de foto op haar Instagram-pagina!

Volgend jaar zien we Hailee sowieso in het tweede seizoen van Dickinson en nog altijd wordt ze met de rol van het Marvel-personage Kate Bishop in verband gebracht. Deze zou ze dan spelen in Hawkeye, in 2021 of 2022 te debuteren op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair