Is dit de volgende 'Black Panther' voor het Marvel Cinematic Universe?

Is dit de volgende 'Black Panther' voor het Marvel Cinematic Universe?

Shuri zou het stokje zomaar eens over kunnen nemen.

Het gerucht gaat dat Shuri straks het stokje overneemt van T'Challa in Black Panther II. Helaas overleed acteur Chadwick Boseman zo'n twee maanden geleden aan kanker. Ondertussen zoekt Marvel Studios naar manieren om door te gaan met de franchise, maar Boseman wel te eren.

Een mogelijkheid is volgens de vaak relatief betrouwbare Mikey Sutton, dat Letitia Wright het stokje overneemt. Haar Shuri is al invloedrijk in de filmfranchise en zij hielp haar broer ook met de nodige snufjes. Toch moet ze zich volgens de acteur wel eerst bewijzen.

Heel erg bewijzen
"Ze zal niet automatisch de nieuwe Black Panther zijn. Ze moet zichzelf in het vervolg bewijzen. Is ze waardig als de volgende Black Panther? De Black Panther is namelijk geen specifiek personage, maar een titel die van generatie op generatie overgedragen wordt," aldus Sutton.

Volgens hem weet Marvel nog niet zeker hoe T'Challa precies verdwijnt uit de franchise. Hij zal vermoedelijk niet vermoord worden door iemand als Namor of Doctor Doom, daarvoor is hij te geliefd en zal dat mogelijk te veel invloed hebben op de manier waarop het publiek kijkt naar de schurken. "Marvel weet het ook nog niet", concludeert Sutton.

NieuwsFilm

meest populair