Cast vreesde voor cancellen 'The Matrix 4'

Cast vreesde voor cancellen 'The Matrix 4'

De cast was bang dat de opnames na de lockdown niet hervat mochten worden.

Actrice Jessica Henwick vertelt tijdens een interview dat ze er heel erg voor vreesde dat The Matrix 4 geannuleerd zou worden. De opnames van de film kwamen stil te liggen als gevolg van het coronavirus. Voor sommige films geldt dat het herstarten van de opnames te duur zou zijn en dat de films daarom geannuleerd zijn.

Henwick vreesde heel erg dat dit ook voor deze film zou gelden. Recent sprak ze met WWD en onthulde ze dat ze echt vreesde voor het afronden van de film. Maar daardoor voelt ze zich nu extra gelukkig, want de film van Lana Wachowski komt er wel.

Helemaal gestoord
"Ik denk dat wat er nog altijd aan de hand is, moeilijk is om te bespreken. Maar het is behoorlijk gestoord geweest. Het is een wervelwind, maar ik ben echt dankbaar dat ik in deze omstandigheden mag werken en zo dankbaar dat we weer verder mochten met de opnames. We waren er echt bang voor na de lockdown dat we helemaal zouden moeten stoppen. Dus ja, ik voel me nu echt heel gelukkig," aldus Henwick.

Gelukkig is het allemaal niet het geval. Warner Bros. liet de opnames gewoon doorgaan en zal de film als het goed is in de loop van december 2021 uitbrengen in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair