[UPDATE] Darkseid arriveert in trailer 'Zack Snyder's Justice League'!

[UPDATE] Darkseid arriveert in trailer 'Zack Snyder's Justice League'!

Zack Snyder deelt de nieuwe (zwart-wit) trailer van JL.

De onderstaande beelden werden verleden week al aangekondigd en nu staat ze online. Het betreft een nieuwe, aangepaste trailer voor Zack Snyder's Justice League - de nieuwe versie van de DC superheldenfilm die in 2017 nog keihard flopte en uitermate zwak werd ontvangen.

Bekijk de afbeelding
De nieuwe versie wordt een stuk uitgebreider, ook met heel andere verhalen rondom de verschillende Justice League-helden Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg. We krijgen ook onder meer de megaschurk Darkseid te zien. Hij ontbrak nog in de eerste film.


UPDATE: nu ook de ingekleurde versie!



Nieuwe trailer Zack Snyder's Justice League
Het is regisseur Zack Snyder die de nieuwe beelden deelt op zijn Vero-account. De beelden komen overigens grotendeels overeen met de versie die tijdens het grootse online evenement DC Fandome werd vrijgegeven, in augustus dit jaar.

Nieuwe beelden zijn onder meer een hologram van Superman, de aankomst van Darkseid op aarde, de Amazones die zich voorbereiden op de aanval van Steppenwolf en Cyborg die naar een paar kinderen kijkt die American football spelen. De verschijningsdatum valt ergens in 2021, op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair