Video

[UPDATE] Darkseid arriveert in trailer 'Zack Snyder's Justice League'!

Zack Snyder deelt de nieuwe (zwart-wit) trailer van JL.

door Bram de Groot om 16:59 in Video
De onderstaande beelden werden verleden week al aangekondigd en nu staat ze online. Het betreft een nieuwe, aangepaste trailer voor Zack Snyder's Justice League - de nieuwe versie van de DC superheldenfilm die in 2017 nog keihard flopte en uitermate zwak werd ontvangen.


De nieuwe versie wordt een stuk uitgebreider, ook met heel andere verhalen rondom de verschillende Justice League-helden Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg. We krijgen ook onder meer de megaschurk Darkseid te zien. Hij ontbrak nog in de eerste film.


UPDATE: nu ook de ingekleurde versie!Nieuwe trailer Zack Snyder's Justice League
Het is regisseur Zack Snyder die de nieuwe beelden deelt op zijn Vero-account. De beelden komen overigens grotendeels overeen met de versie die tijdens het grootse online evenement DC Fandome werd vrijgegeven, in augustus dit jaar.

Nieuwe beelden zijn onder meer een hologram van Superman, de aankomst van Darkseid op aarde, de Amazones die zich voorbereiden op de aanval van Steppenwolf en Cyborg die naar een paar kinderen kijkt die American football spelen. De verschijningsdatum valt ergens in 2021, op HBO Max.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Wordt gewoon net zo slecht als de film,
het verhaal is ook niet interessant.

Renegade

Avatar

En toch ga ik deze zien. Hoe kan je zeggen dat het verhaal slecht is. Eindelijk Darkseid. Dat werd tijd.

GreenHornet

Avatar

Amber doet ook mee...
Dat is goed nieuws

Sunspot

Avatar

Hoop dat Darkseid toch meer als in de comics zal zijn, nu lijkt het meer een halve Doomsday met bijl.

Hyenas

Avatar

Justice League was een rampzalige film en ik zie werkelijk niets wat deze versie beter kan maken in deze trailer. En waarom is het in godsnaam in zwart en wit? Hype om niets.

Gyros regime

Avatar

Is dit niet gewoon een trailer gemaakt van stukjes uit de al bestaande film :p

STYD

Avatar

Mooi om altijd te zien dat mensen de film nog niet gezien hebben maar toch al weten dat het slecht zal zijn. Blijft een apart fenomeen. Als je met zo een instelling de film ingaat dan zal die altijd tegenvallen.

Ik heb er in ieder geval veel zin in.

Lewis

Avatar

Toch kan ik niet enthousiast worden. Origineel was slecht en nu 2 x een trailer een muziekje eronder en nu de 2 e trailer in het zwart wit. Tja ik weet het niet hoor, kan me ook niet voorstellen dat dit ineens erg goed gaat worden .

Thiver

Avatar

STYD "Mooi om altijd te zien dat mensen de film nog niet gezien hebben maar toch al weten dat het slecht zal zijn. Blijft een apart fenomeen."

Nog lang niet zo apart als de omgekeerde situatie, waarbij fans er volledig van overtuigd zijn dat dit een geweldige film wordt. Op basis van Zack Snyders laatste drie à vier films en de verhalen dat zijn eerste versie van Justice League onbekijkbaar was, lijkt enige scepsis me hier wel gepast.

milo007

Avatar

Zack Snyder heeft in de loop der jaren een heel stuk van zen visie verloren. Maar toch zal ik deze een kleine kans geven.

MisterPink

Avatar

Dit lijkt een totaal andere film.

TwinsA

Avatar

Eerst kijken en dan geef ik een oordeel. In ieder geval iets nieuws om naar uit te kijken.

Monk81

Avatar

STYD---> Dit is precies wat ik bedoel. Mensen gaan al met een voor oordeel de film tegemoet. Waar is de tijd gebleven dat we uit keken naar een film. Volgens mij is dit een site voor FILM LIEFHEBBERS!

AlanSmithee

Avatar

'Hallelujah' past voor geen meter bij deze beelden. Zack Snyder probeert het materiaal net zo serieus te brengen als dat hij zichzelf neemt, maar dat is het totaal niet

Master Of Films

Avatar

Ik kijk eerder uit naar Army of the Dead. Zack weet iig wel hoe hij zombies moet gaan regisseren.

Met Justice League denkt dat Zack echter dat hij de Messiah van de filmwereld is geworden.
"Kijk mij nou met mijn zwart-wit, 1.33 : 1, gefilmd met 35 mm Kodak" Alsof Justice League ook behoort tot The Maltese Falcon klassieker. Smiley face
Voor de blinde vinken onder ons.
Darkseid is CGI en Aquaman praat met vissen. Kom op zeg. Justice League is geen serieuze bronmateriaal om een Casablanca niveau te gaan halen. Smiley face

Monk81 "Volgens mij is dit een site voor FILM LIEFHEBBERS!"
Spendeer eens wat meer tijd op Filmtotaal voor je met zo'n statement komt. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair