Aankomende 'Transformers'-film haalt nieuwe regisseur binnen

Aankomende 'Transformers'-film haalt nieuwe regisseur binnen

Vaarwel Michael Bay en welkom...?

Na de magere ontvangst van het vijfde Transformers deel The Last Knight (2017) en de positieve reacties op spin-off Bumblebee (2018) wist men het zeker, tijd om zachtjes te gaan rebooten en explosievenfetisjist Michael Bay maar eens te vervangen.

De afgelopen maanden waren er twee scripts in ontwikkeling, eentje van James Vanderbilt en nog eentje van Joby Harold. Volgens DEADLINE hebben Paramount Pictures en Hasbro Studio's uiteindelijk besloten om verder te gaan met het script van Vanderbilt.

Tevens is er ook al een naam in vergevorderde gesprekken om de boel te gaan regisseren en dit blijkt de 32-jarige Steven Caple Jr te zijn, voor velen waarschijnlijk het meest bekend van zijn regiewerk aan Creed II (2018).

Zoals bekend, en dankzij de goede ontvangst van Bumblebee, moet het aankomende deel een nieuwe kijk op de franchise geven en dus volledig los staan van de continuïteit uit de gecreëerde tijdlijnen van Bay.

Animatie
Beide studio's werken daarnaast ook aan een geanimeerde prequelfilm welke geleid zal worden door Toy Story 4 (2019) maker Josh Cooley.

NieuwsFilm

meest populair