Gerucht: Titel 'Deadpool 3' bekend en speelt zich af in het MCU

Gerucht: Titel 'Deadpool 3' bekend en speelt zich af in het MCU

Weer een misschien wat betrouwbaarder gerucht over de nieuwe Deadpool.

In 2018 verscheen met Deadpool 2 de succesvolle tweede film rond het personage Merc with a Mouth van acteur Ryan Reynolds. We zijn ondertussen twee jaar verder en nog steeds is er niets officieel bekend over Deadpool 3.

Via 4Chan, een site waarop wel vaker scoops opduiken, is er nu meer duidelijk over het vervolg. Zo is ook al de titel bekend. Hieronder de details uit het bericht.

> Een nieuwe MCU Deadpool-film is inderdaad in de maak. Reynolds en Feige zijn het eindelijk eens over wat er in de film moet gebeuren.

> Het is een half vervolg op de gevestigde Deadpool-serie en een halve herstart.

> Rhett Reese en Paul Wernick zullen terugkeren om het script te schrijven samen met Reynolds, die al een kort verhaal heeft geschreven dat hij gebruikte om de film aan Feige te pitchen.

> Het krijgt de titel Deadpool: Retcon en zal zich afspelen tijdens de snap. De film wordt gestart met de situatie dat de volledige ondersteunende cast van de Deadpool-franchise wordt weggevaagd.

> Weasel zien we niet terug, als zal Deadpool dit wel uitleggen aan de kijkers.

> Deadpool neemt aan dat dit is gebeurd doordat hij aan het einde van Deadpool 2 gaat tijdreizen en hij probeert het vervolgens te repareren. De 'running joke' is dat Deadpool altijd in het MCU heeft gezeten en dat daar absoluut niets vreemds aan is.

> T-Ray is de slechterik.

> De film wordt R-rated en wordt uitgebracht onder de vlag van de 20th Century Studios. Het zal veel lijken op de Sony Spider-Man-films waar het MCU de thuisbasis is voor Deadpool, maar niet noodzakelijkerwijs andersom.

> Reynolds heeft een lucratief contract voor vijf films getekend met Marvel Studios. Dit wordt een grote kop wanneer dit nieuws breekt. Er is veel geld mee gemoeid.

> Verwacht dit nieuws voor 10 december. Waarschijnlijk wordt dit aangekondigd door Reynolds op Twitter / Instagram, mogelijk als Deadpool.


NieuwsFilm

meest populair