Petities tegen Amber Heard en voor Johnny Depp scoren gestoord goed

Petities tegen Amber Heard en voor Johnny Depp scoren gestoord goed

Heel wat fans roeren zich.

Sinds Johnny Depp ontslagen is bij Fantastic Beasts 3 en zijn toekomst in de Pirates-franchise bepaald niet meer zeker is, roeren fans zich. Zo is er een petitie die oproept om Depp terug in dienst te nemen bij de Pirates-franchise en is er een om zijn ex-vrouw Amber Heard juist te ontslaan bij Aquaman 2.

Vandaag blijkt hoeveel fans eigenlijk wel niet achter Depp staan en zich tegen Heard keren. Maar liefst 300.000 mensen hebben getekend voor een petitie waarin Disney opgeroepen wordt om Depp terug te brengen als Captain Jack Sparrow:
Op Change.org schrijven de fans: "Disney komt vanwege de box office met een reboot van Dead Men Tell No Tales, maar ze realiseren zich niet dat ze zonder Johnny Depp of Jack Sparrow zullen zinken, en nooit de horizon zullen bereiken waar ze op hopen."
En bijna anderhalf miljoen mensen tekenden op Change.org een petitie waarin ze Warner Bros. oproepen om Amber Heard te ontslaan bij Aquaman2 . In die petitie lezen we dat Amber Heard schuldig is van misbruik van Johnny Depp, en meermaals gelogen heeft. Ook worden er dingen over haar verleden opgerakeld. "Doe het juiste. Verwijder Amber Heard bij Aquaman 2."
Toch is het maar de vraag hoe succesvol beide petities zullen zijn. Amber Heard lijkt gewoon een rol te houden in de Aquaman-franchise; Depps carrière lijkt voorbij.

NieuwsFilm

meest populair