Algemeen

Petities tegen Amber Heard en voor Johnny Depp scoren gestoord goed

Heel wat fans roeren zich.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Sinds Johnny Depp ontslagen is bij Fantastic Beasts 3 en zijn toekomst in de Pirates-franchise bepaald niet meer zeker is, roeren fans zich. Zo is er een petitie die oproept om Depp terug in dienst te nemen bij de Pirates-franchise en is er een om zijn ex-vrouw Amber Heard juist te ontslaan bij Aquaman 2.

Vandaag blijkt hoeveel fans eigenlijk wel niet achter Depp staan en zich tegen Heard keren. Maar liefst 300.000 mensen hebben getekend voor een petitie waarin Disney opgeroepen wordt om Depp terug te brengen als Captain Jack Sparrow:
Op Change.org schrijven de fans: "Disney komt vanwege de box office met een reboot van Dead Men Tell No Tales, maar ze realiseren zich niet dat ze zonder Johnny Depp of Jack Sparrow zullen zinken, en nooit de horizon zullen bereiken waar ze op hopen."
En bijna anderhalf miljoen mensen tekenden op Change.org een petitie waarin ze Warner Bros. oproepen om Amber Heard te ontslaan bij Aquaman2 . In die petitie lezen we dat Amber Heard schuldig is van misbruik van Johnny Depp, en meermaals gelogen heeft. Ook worden er dingen over haar verleden opgerakeld. "Doe het juiste. Verwijder Amber Heard bij Aquaman 2."
Toch is het maar de vraag hoe succesvol beide petities zullen zijn. Amber Heard lijkt gewoon een rol te houden in de Aquaman-franchise; Depps carrière lijkt voorbij.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Niemand die er naar luisterd.

Disney en WB willen Depp en Amber eigenlijk niet kwijt. Negatief nieuws scoort ook goed.

Netflix daar zijn de studio's bang voor.

Gimli II

Avatar

Mooi dat de petities goed scoren!

baron nostalgia

Avatar

Screw Amber heard. All hail johnny depp!!

Master Of Films

Avatar

baron nostalgia "Screw Amber heard."

Dat zal jij wel willen hé op een zacht matrasje Smiley face

Josie+

Avatar

Ik denk dat veel mensen die de petities tekenen, niet perse fans zijn. Maar omdat ze rechtvaardigheid willen. Amber Heard heeft toegegeven op audio dat ze Johnny Depp heeft mishandeld. En nu verdraait ze het zo dat hij de schuldige is. Persoonlijk ben ik te oud om een idool te hebben maar het is gewoon zo onrechtvaardig dat ik op deze manier probeer Johnny Depp een beetje te steunen.

Master Of Films

Avatar

Dat petities goed scoren wilt niet zeggen dat er ook gehoor aan wordt gegeven bij Disney en Warner.

Steven Boljau

Avatar

Tenzij iedereen de filmen gaan negeren van zij die Johnny Depp links laten, vrees ik ook wel voor zijn carrière. Als hij Vanessa Paradis, trouw had gebleven, dan was er van deze situatie zelfs geen sprake. Helaas.Het is en blijft een wel goede acteur.

Gigan72

Avatar

Na deel 1 begon het al te zinken.

Biamca6

Avatar

Amber heeft hohnny mishandeld en hem hiervoor op willen draaien. Maar nee joh laat die vrouw gewoon in n film en ontsla johnny. De wereld is gek geworden.

NieuwsFilm

meest populair