Algemeen

'Coming to America 2' met Eddie Murphy komt héél snel naar Amazon

De langverwachte comedy-sequel komt er eindelijk aan.

door Zilko Tarici om 11:11 in Algemeen
Amazon heeft officieel aangekondigd dat comedy-sequel Coming 2 America met Eddie Murphy vanaf 5 maart 2021 is te streamen via Prime Video in 240 landen.

Murphy speelt in de productie van Paramount Pictures opnieuw de iconische rol van Prince Akeem, die ditmaal op het punt staat koning te worden, maar tegelijkertijd ontdekt dat hij een zoon heeft die werd verwekt tijdens zijn laatste bezoek aan Amerika. Akeem volgt de laatste wens van zijn stervende vader op om opnieuw af te reizen naar New York City en zijn zoon over te halen om als zijn troonopvolger mee te gaan naar Zamunda.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Murphy wordt in de film omringd door de terugkerende Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley en John Amos. Nieuwkomers zijn Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha en Teyana Taylor.

Het is na Borat: Subsequent Moviefilm de tweede keer in korte tijd dat Amazon Studios een vervolg op een mega-succesvolle comedy opkoopt en uitbrengt. En als Coming 2 America net zo'n hit blijkt als de Borat, dan is dat zeker geen verkeerde stap geweest!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ik kan mij niet voorstellen dat dit net zo leuk gaat worden als deel 1. Er zit 32 jaar tussen en Murphy is zijn mojo al langere tijd kwijt.

Lewis

Avatar

Dat inderdaad en ik vraag me af of een film als dit het nog goed doet in deze tijd.

Orko

Avatar

Ik vond Eddy in My name is Dolemite wel goed. Hopelijk is Coming to America 2 een beetje van dat niveau. In heb veel slechte films van de beste man gezien, maar blijf toch altijd wel een beetje zwak voor hem houden.

NieuwsFilm

meest populair