'Coming to America 2' met Eddie Murphy komt héél snel naar Amazon

'Coming to America 2' met Eddie Murphy komt héél snel naar Amazon

De langverwachte comedy-sequel komt er eindelijk aan.

Amazon heeft officieel aangekondigd dat comedy-sequel Coming 2 America met Eddie Murphy vanaf 5 maart 2021 is te streamen via Prime Video in 240 landen.

Murphy speelt in de productie van Paramount Pictures opnieuw de iconische rol van Prince Akeem, die ditmaal op het punt staat koning te worden, maar tegelijkertijd ontdekt dat hij een zoon heeft die werd verwekt tijdens zijn laatste bezoek aan Amerika. Akeem volgt de laatste wens van zijn stervende vader op om opnieuw af te reizen naar New York City en zijn zoon over te halen om als zijn troonopvolger mee te gaan naar Zamunda.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Murphy wordt in de film omringd door de terugkerende Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley en John Amos. Nieuwkomers zijn Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha en Teyana Taylor.

Het is na Borat: Subsequent Moviefilm de tweede keer in korte tijd dat Amazon Studios een vervolg op een mega-succesvolle comedy opkoopt en uitbrengt. En als Coming 2 America net zo'n hit blijkt als de Borat, dan is dat zeker geen verkeerde stap geweest!

NieuwsFilm

meest populair