Geruchten: Amber Heard in 'Fantastic Four' en 'Drive Angry 2' en nieuwe 'Transformers' wordt nog grootser

Nieuwe dag, nieuwe geruchten.

Johnny Depp-ex Amber Heard houdt het filmnieuws bezig en er verschijnen ook heel wat geruchten rond de actrice. Daarnaast is er een gerucht verschenen over de nieuwe films in het Transformers-universum. Korreltje zout is nodig.

Als eerste de veel besproken Heard. Eerder deze week verscheen nog het gerucht dat de actrice mogelijk een eigen DC-solofilm krijgt en nu weet Daniel Richtman te melden dat ze in beeld is voor twee grote films.

De eerste is een vervolg op Drive Angry uit 2011, de 3D-actiefilm met Nicolas Cage die ook zou moeten terugkeren. De tweede film is mogelijk de Fantastic Four-film van Marvel Studios. Volgens Richtman zou ze hebben gesproken met Kevin Feige. Eerder werd ze al gelinkt aan de rol van Felicia Hardy in Sony's Marvel-film Black Cat.

Transformers: bizar groots filmuniversum
Nu duidelijk is dat Michael Bay de franchise achter zich heeft gelaten, zoekt Paramount Pictures naar een nieuwe succesformule. Volgens Geekosity zou de nieuwe reeks een groot 'shared universe' worden met andere merken uit de speelgoed-geschiedenis.

"Er volgt een opbouw van een nieuwe wereld, één waarin G.I. Joe, ROM, Visionairs en M.A.S.K. bestaan. Ik hoor dat de nieuwe Transformers M.A.S.K. bevat en er wordt mij toegefluisterd dat John Cena's personage Jack Burns uit aldus Mikey Sutton van Geekosity.

NieuwsFilm

meest populair