Algemeen

Nieuwe Thor-film doet aan als 'Avengers 5'

Grootse cast gaat voor grootse film zorgen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Er verschenen al vier Avengers-films en eigenlijk was Captain America: Civil War uit 2016 ook een soort van Avengers-film. In die film waren namelijk bijna alle Avengers te zien. In Thor: Love and Thunder is dat niet het geval, maar de film lijkt toch de impact van een Avengers-film te gaan krijgen.

"Thor: Love and Thunder begint met de Australische shoot met een enorme cast die zich verzamelt voor wat een insider vergelijkt met 'een Avengers 5-gevoel', dankzij de sterrencast," valt in een artikel van The Hollywood Reporter te lezen. In het artikel werd ook onthult dat de opnames voor Captain Marvel 2, Black Panther II, Ant-Man 3 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 vroeg of laat in 2021 starten. Ook Captain Marvel 2 zou een enorme omvang krijgen.

Veel grote namen in Thor 4
De Marvel-film van regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) bevat namelijk heel wat grote namen. Niet alleen zien we Chris Hemsworth en Natalie Portman als Thor en Mighty Thor, maar er zijn voor rollen voor Tessa Thompson (Valkyrie), Christian Bale als een nog niet bevestigde schurk.

Recent werd duidelijk dat Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord te zien zal zijn. Het is niet ondenkbaar Bradley Coopers Rocket, Dave Bautista's Drax, Karen Gillans Nebula, Vin Diesels Groot, Pom Klementieffs Mantis ook volgen. Thor: Love and Thunder staat gepland voor 11 februari 2022.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik baal er van dat we niks over Hulk horen en krijgen.
Ja zo'n dure woke tv-serie op Disney+ waar niemand op zit te wachten.

Renegade

Avatar

Ik zou van de hulk, en graag in beest vorm en niet smart Hulk, een film willen zien.

PickleRick

Avatar

Smart Hulk vond ik een van de slechtste dingen uit de laatste Avengers films. Ik zou juist de andere kant opgaan met een ‘suped up’ Hulk die tijdelijk totaal los gaat.

Arnold_FF7

Avatar

Smart hulk was een vergissing in mijn ogen, maar ben niet echt optimistisch voor love & thunder

Fan1984

Avatar

Er moet echt een film komen van the Alfather Odin! En Bor ... Odin was echt super machtig, zo jammer dat er nog niets van gemaakt is.

Thor personage is verandert in een zwake komediant figuur, terwijl dit mijn favoriet was. Deel 1 en 2 geweldig ! Daarna gaat het bergafwaarts ????

Ik heb geen goed gevoel bij deze nog komende film, omdat de regisseur/producer van ragnarok hieraan werkt ???? (Marvel ontsla aub die amateur personage killer)

Goku32

Avatar

Waar is de hulk, in dit hele verhaal

NieuwsFilm

meest populair