Nieuwe Thor-film doet aan als 'Avengers 5'

Nieuwe Thor-film doet aan als 'Avengers 5'

Grootse cast gaat voor grootse film zorgen.

Er verschenen al vier Avengers-films en eigenlijk was Captain America: Civil War uit 2016 ook een soort van Avengers-film. In die film waren namelijk bijna alle Avengers te zien. In Thor: Love and Thunder is dat niet het geval, maar de film lijkt toch de impact van een Avengers-film te gaan krijgen.

"Thor: Love and Thunder begint met de Australische shoot met een enorme cast die zich verzamelt voor wat een insider vergelijkt met 'een Avengers 5-gevoel', dankzij de sterrencast," valt in een artikel van The Hollywood Reporter te lezen. In het artikel werd ook onthult dat de opnames voor Captain Marvel 2, Black Panther II, Ant-Man 3 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 vroeg of laat in 2021 starten. Ook Captain Marvel 2 zou een enorme omvang krijgen.

Veel grote namen in Thor 4
De Marvel-film van regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) bevat namelijk heel wat grote namen. Niet alleen zien we Chris Hemsworth en Natalie Portman als Thor en Mighty Thor, maar er zijn voor rollen voor Tessa Thompson (Valkyrie), Christian Bale als een nog niet bevestigde schurk.

Recent werd duidelijk dat Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord te zien zal zijn. Het is niet ondenkbaar Bradley Coopers Rocket, Dave Bautista's Drax, Karen Gillans Nebula, Vin Diesels Groot, Pom Klementieffs Mantis ook volgen. Thor: Love and Thunder staat gepland voor 11 februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair