Netflix

3 snoeiharde films die nu op Netflix staan

Lekker vechten op streamen.

door Bram de Groot om 17:06 in Netflix
Er staan de nodige harde vechtfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie vechtfilms die zeker de moeite waard zijn! Of denk jij daar anders over?

Warrior (2011)

Regie: Gavin O'Connor | Hoofdrollen: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton, Frank Grillo, Jennifer Morrison, Kevin Dunn | kijk hier

Grote namen, goede regisseur. Dit is waarschijnlijk de beste in de reeks! In de wereld van vechtsporten komen deze twee broers tegenover elkaar te staan, belust op dezelfde prijs. Niet gezien? Kijken!Kickboxer (1989)

Regie: Mark DiSalle, David Worth | Hoofdrollen: Jean-Claude Van Damme, Michel Qissi, Dennis Chan, Rochelle Ashana, Dennis Alexio | kijk hier

Deze Kickboks-klassieker met Jean-Claude Van Damme is een bekende bij de liefhebbers. Kickbokskampioen Eric Sloane raakt verlamd in de ring door toedoen van de schof­te­rige Tong Po. Kurt, Erics jongere broer, zoekt wraak. Op Netflix staat ook het veel recentere Kickboxer: Vengeance.Southpaw (2015)

Regie: Antoine Fuqua | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, 50 Cent, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris, Beau Knapp | kijk hier

Deze film van Antoine Fuqua is zeker de moeite waard, met enkele grote namen. Als een tragedie toeslaat, moet de beroemde bokser Billy 'The Great' Hope helemaal opnieuw beginnen. Zou hij nog steeds kampioen kunnen worden? Net als bovenstaande films gewoon te zien op Netflix!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Alle 3 snoeihard en kneitergoed.

Crush

Avatar

Enkel nog maar Warrior gezien, daar was ik best wel van onder de indruk. Al vind ik wel dat de fights van de jongste broer wel steeds heel snel afgelopen zijn. Ik ken niet veel van dat type gevechtssport, maar ik neem aan dat het raar of zelden zo snel gedaan is. En al helemaal niet 3x na elkaar. Een beetje overdreven dus, maar verder uitstekende film!

Orko

Avatar

Warrior goede film. Kickboxer als klein mannetje vaak gezien. Vond Bloodsport van The muscles of brussels ook altijd vermakelijk.

Decepticon

Avatar

@Crush,
Dat is helemaal niet raar hoor, juist de normaalste zaak van de wereld.
Een straatgevecht is normaal ook binnen enkele momenten afgelopen en duurt geen 3 of 5 ronden. MMA is een sport, geen zelfverdediging om het even heel simpel te zeggen.
De jongste broer in Warrior is een militair en weet wat zelfverdediging is en weet hoe hij zo snel mogelijk een tegenstander moet uitschakelen.
Er is niks overdreven aan dat hij zo snel iemand uitschakelt en wint, dat is eerder realistisch te noemen. En als dat snel gebeurd, heb je juist genoeg adem om dat vaker achter elkaar te doen.

GizMogwai

Avatar

@ Orko, same here.

milo007

Avatar

Kickboxer is een beetje the godfather vn martial arts films. En warrior is ook steengoed. Southpaw vondk vooral Gyllenhaal zeer goed acteren, verhaal was een beetje cliché.

Goku32

Avatar

3 hele leuke films

Crush

Avatar

@Decepticon: weer iets bijgeleerd, dan is het gewoon een uitstekende film.

NieuwsFilm

meest populair